Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość molly89

Krwawienie, brak echa zarodka, 6tc.

Polecane posty

Gość molly89

Witam. Mam ogromny problem, w lutym spóźniała mi się miesiączka ok 10 dni. Ostatnio miałam bardzo intensywny okres w życiu i tłumaczyłam to sobie właśnie tym, w czwartek 12.03 dostałam bardzo bolesna i obfitą miesiączke, zaobserwowałam także wiele skrzepów. Sytuacja zaczęła mnie martwić więc udałam się wczoraj do szpitala, po zbadaniu przez ginekologa usłyszałam, że to ciąża ale lekarz nie jest w stanie stwierdzić czy to poronienie czy też nie. Został mi przepisany duphaston i odesłał mnie do domu. Wyniki badań: Pęcherzyk ciążowy mGS= 0,41(?) (znak zapytania jest zapisany w tym wyniku) betaHCG-1294mIU/ml, Nie uwidoczniono echa zarodka. Mam wrażenie że zostałam zlekceważona przez cały personel szpitala, tłumaczyłam że ból momentami jest nie do zniesienia, a krwi z dnia na dzień jest coraz więcej, nie wiem co mam robić :( Bardzo proszę o jakąkolwiek pomoc.

Gość gość
Skoro ból i krwawienie są coraz wieksze to niestety poronienie w toku, powtorz bete i wszystko bedzie jasne

Gość gość
Dokładnie, już po ciąży niestety

Gość gość
wygląda na poronienie, powtórz betę po 48 godz. od pierwszej.

Gość molly89
Niestety tego się obawiałam :( Właśnie ide jutro na bete, ale nie wiem czy wytrzymam dłużej ten ból, krwawienie trwa już 6 dzień. Nie chce też łykać tabletek przeciwbólowych żeby bardziej sobie nie zaszkodzić :(

Gość gość
Bardziej sobie nie zaszkodzisz, a przynajmniej trochę ból zlagodzisz

Gość gość
a czemu nie pójdziesz do swojego gina na wizytę?

Gość molly89
No właśnie mój ginekolog mnie odesłał do szpitala bo stwierdził że jeśli to poronienie to potrzebne będzie łyżeczkowanie, dalszą historie znacie. Łykam duphaston 2xdziennie ale nic się nie zmieniło.

Gość gość
dziewczyny, jestem w 6 tyg i 5 dniu ciąży. Nie widać zarodka, plamie na brązowo, boli mnie podbrzusze. Lekarz kazał czekac...