Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JaFacet

Zobaczymy co wyjdzie

Polecane posty

Gość gość
Nudni jesteście. Ile macie lat? Obstawiam, że ponad 40-sci.

Gość JaFacet
a i mam prośbę do wszystkich.Jeśli chcecie abym odpowiadał wam tutaj to wymyślcie jakieś nicki nie stałe mogą być tylko na potrzeby tylko tej rozmowy.Bo gość to tu każdy nie nie lubię odpowiadać do osoby,która ma "twarz" jak każda w tłumie

gość Mnie pytasz? Ależ skąd przypuszczenie, że nie jestem w łóżku? Spójrz na zegarek, o tej porze bezapelacyjnie jestem w łóżku:)

Gość JaFacet
Madelline Tak tylko bardziej rozważania filozoficzne niż naukowe.Filozoficzne czyli mniej precyzyjne.No cóż ale chyba nam obojgu tak pasowało...

Mąż pięknej żony U mnie powód jest banalnie prosty. Nie czuję się śpiąca, więc dlaczego nie forum?

Gość JaFacet
Ja wiem,że nie zgłaszasz zastrzeżeń.Ja tylko uściślam takie moje małe zboczenie,czasami jestem przesadnie precyzyjny ale tylko werbalnie,bo w życiu czasami zapominam o szczegółach i dlatego często coś przez przypadek rozwalam rozlewam ect

Gość JaFacet
A jak chcesz wiedzieć dokładnie,to pewna figlarna pozycja seksualna....

JaFacet To masz odwrotnie proporcjonalnie niż ja. Skupiam się na szczegółach, czasami może aż nazbyt albo inaczej....zapamiętuję szczegóły automatycznie a szczególnie te które można zobaczyć co jest cechą wzrokowca. Kurczę, a podobno to mężczyźni są wzrokowcami:)

Gość JaFacet
to już pewną rzecz o mnie wiesz dokładnie.Choć tyle wiesz o mnie. Byłem zajęty przekazaniem Ci pewniej informacji więc,lekko się pogubiłem.Możesz mnie naprowadzić a pro po czego jest ta informacji,że masz inaczej....ta z 00.55

Gość JaFacet
No tak,jak już wspomnieć o pozycjach seksualnych to się robi ciekawie....ha ha ha

Mąż pięknej żony A coś konkretnego wynikło z tego zdziwienia lub może wyniknąć?

Gość JaFacet
No jasne,że nie wiele.Podobnie jak ja o Tobie.Przecież tylko wiem o sobie tyle co przez te 3-4 dni rozmawialiśmy tutaj,ale oboje nie wnikaliśmy w życie osobiste drugiej osoby.Teraz już coś wiesz.No ja też tam coś wiem,bo umie słuchać i wyłapywać informacje.

Gość JaFacet
ha ha ha ja zawsze myślałem,że kobiety bardziej wnikają.On(Wy) zadajecie więcej pytań.Tak wyglądało z mojej to z mojej perspektywy,a tu okazuje się,że z Twojej zupełnie odwrotnie.

Mam koleżankę, której buzia się nie zamyka, nadaje jak karabin maszynowy i jest klasycznym przykładem na te pytania. Ja wolę posłuchać, wyciągnąć wnioski i rzucić ripostę w odpowiednim momencie:)

Gość JaFacet
No fakt miło się z Tobą rozmawia,bo mówisz ale i słuchasz.Pod warunkiem,że tu można mówić i słuchać ha ha ha

Gość JaFacet
No i dzisiaj element erotyczny z naszej rozmowy wypadł,pewnie przez to zamieszanie na początku albo przez to,że poważniejsze tematy wskoczyły. A to z mówieniem i słuchaniem to taki żart słowny,bo tutaj mozna czytać i pisać