Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Esmara21

Zdrada

Polecane posty

Witam , pisze bo mam bardzo poważny problem . Chodzi o moich rodziców mianowicie o mame .. Jakis czas temu odkryłam że ma innego ( kochanka ) , nikt o tym nie wie oprucz mnie i siostry ktora tez ja podejrzewa o zdrade ... Znalazłam też wiadomosci w ktorych było że ma dosyć życia 20 lat w małżenstwie ze chce luzu i czegos nowego ... Pisze dlatego bo nie wiem co mam z tym zrobic chciala bym powiedziec o wszystkim tacie ale nie chce by był zraniony z drugiej strony nie moge patrzec jak ona oszukuje innych i udaje ze jest szczesliwa ... Doradzcie cos prosze .

Gość gość
Powiedz tacie ze mama go zdradza dopiero wtedy, jak mama będzie uprawiała seks ze swoim kochankiem. Ale będzie numer.

Być może w małżeństwie Twoich rodziców nie układało się od dłuższego czasu. Twoja mama być może szuka kogoś kto da jej trochę szczęścia. Źle robi to fakt. Ale jeśli powiesz tacie to skrzywdzisz ją i jego. Powiedz mamie, że wiesz. Pogadaj z nią. Spróbuj zrozumieć- tylko spokojnie, bez krzyków i awantur. Nie wyrzucaj jej niczego. WIem że to trudne. Trzymaj newry i emocje na wodzy a może dowiesz się dlaczego tak postępuje. Dopiero w tedy będziesz mogła podjąć decyzje co dalej. Może mama planuje się rozwieść? Musisz starać się być obiektywna

Gość gość
poinformuj mamę, że wiesz i jeśli nie zaprzestanie kontaktów z kochankiem to powiesz tacie. Powinna się najpierw rozwieść

Układa im się dobrze w małżeństwie , zawsze to co chciała miała .. więc nie można odkochać sie od tak ..