Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rozdrażniona021

14 dniowa głodówka

Polecane posty

Cześć dziewczyny :) Od dziś zaczęłam głodówkę :D Czytałam trochę na jej temat i wcale nie jest taka zła (jeżeli dobrze się ją stosuje). Póki co nie jestem bardzo głodna (tak trochę) :P Piję dużo wody bo ciągle chce mi się pić.. rano wypiłam kawę ale dopiero potem wyczytałam że nie powinno się jej pić na głodówce, więc już nie będę :) Mam zamiar wytrwać 2 tygodnie.. jestem nastawiona optymistycznie, ale różnie to bywa z moją silną wolą :D Ciekawa jestem efektów mojej głodówki :D Będę pisała :) A jak ktoś chce to niech się do nie dołączy :D będzie nam raźniej :) Pozdrawiam!

Gość gość
Jesteś teraz jeszcze w pracy kotku?

Zastanawiam się dlaczego dzieci mają dostęp do internetu ;) A skoro jesteś taki ciekawy życia erotycznego kobiet, to może poszukaj sobie takiego tematu? :)

Gość gość
ona tak zawsze, a szefowi to bez sprzeciwu chyba siorbie

Gość Emer28
Ja bym chciała też zacząć głodówkę, ale: raz- nie mam wagi, dwa na ten weekend jadę do rodziny, głupio będzie wyglądało jak się nawet herbatą nie poczęstuję. Ale.. od czego jest silna wola? Kiedyś żadne wyjazdy nie przeszkadzały mi w odchudzaniu, umiałam perfekcyjnie się tuszować... Tylko ta waga... Myślę, że ważę gdzieś ok 64-5 kg. Muszę sobie kupić :P Aha.Jest jeden problem. Teraz mało się ruszam, ze względu na stan zdrowia. Ale chętnie spróbuję!

Będę Was wspierać duchowo:P ja się ni dołączę chociaż bardzo bym chciała:) wiem że nie dam rady nie wytrzymam tak długo bez jedzenia niestety. Trzymam kciuki za Was:)

Może ja czegoś nie rozumiem, ale jak można nic nie jeść przez 2 tygodnie ? Kiedyś nie jadłem przez cztery dni i zaczęły pojawiać się omamy i omdlenia. Wg lekarza jest to normalna reakcja organizmu. To jak Wy chcecie przez 14 dni głodować ? x Podczas prawdziwej głodówki po kilku dniach zachodzą w organizmie poważne, często nieodwracalne zmiany. Trzeba być totalnym idiotą, albo odchudzającą się kobietą :), by dobrowolnie niszczyć własny organizm.

Gość gość
po co te głodówki? jakaś forma protestu cenom w marketach??