Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomyśleć, że tu kiedyś dało się fajnie czytać i pisać o seksie.

Polecane posty

A wy dalej myślicie? Czasami czyn pobudzi karuzele do życia..to to nie nie myślcie tylko róbcie😴 a ja popatrzę..

@Autor Tematu Jestem zielony jak na warunki ERO bo dopiero od czerwca 2014 r. wiec z checia sie dowiem czegos o starych dobrych czasach jak jestes wstanie nie ulec poprawnosci politycznej na ERO i porozmawiac przez chwile ze wzajemnym szacunkiem z Wykletym na ERO Wilkiem:)? Nie wiem czy slyszales ale proponuje takie zasady na ERO. PRAWO WILKA NA ERO 1. Na Temacie niepodzielnie rzadzi jego Tworca to on ustala jego: 1.1 Cele 1.2 Zasady 1.3 Klimat 1.4 Kto jest a kto nie mile widziany na Temacie 2. Nie pasuje ci Temat i osoba jego Tworcy to: 2.1 Szukasz takiego Tematu ktory ci odpowiada 2.2 Nie znajdujesz zakladasz wlasny 3. Jedna osoba jeden staly niebieski nick z ogolnie dostepna historia wypowiedzi. Zero pomaranczy i podszywow. Jestem ciekawy czy w czasach swietnosci ERO czesc tych zasad opisanych w Prawie Wilka na ERO w sposob nieformalny a moze i formalny bo cos slyszalem ze kiedys nie bylo "goscia" byla szanowana i przestrzegana czy tez byly jakies inne ktore powodowaly ze ERO bylo tworcze. Ja uwazam ze w kazdej Wspolnocie ludzkiej rowniez tej na ERO tkwi pewna energia i w zaleznosci jakimi zasadami sie ta Wspolnoata kieruje albo bedzie ona pozytywnie i tworczo wykorzystana albo bedzie jak sa niewlasciwe zasady przynajmniej przez czesc osob kanalizowana w dzialania destrukcyjne. Moje zasady ktore proponuje choc tak naprawde nie sa moje Ja je tylko zebralem z rozmow z roznymi osobami nie bede ich wymienial bo by ich trolle zajechaly wymuszaja tworcze i pozytywne wykorzystanie potencjalu jaki tkwi w kazdym na ERO a przynajmniej jak ktos nie ma takiego blokuja jego dzialalania destrukcyjne dla ERO. Popatrz przy moim rozwiazaniu nawet Trolle sa zmuszone zalozyc wlasne Tematy bo na innych nie szanujac ich zasad sa usuwane. Jak wlasny Temat to trzeba sie wysilic zeby przyciagal ludzi wiec nie mozna ich na dzien dobry chamsko zwyzywac:) Nie mozna byc tez leniem pasozytujac na innych tematach trollujac je bo albo wbijasz sie w temat szanujac uprawnienia jego Tworcy i dokladasz swoja cegielke zeby byl lepszy albo wypad z tematu i musisz tworzyc wlasny:) Tak to dziala:) Podobnie zasada jeden nick jedna osoba z pelna historia nie skrocona jak teraz wszystkich wypowiedzi powoduje ze pojawia sie odpowiedzialnosc za slowo. Wiem ze czesc niebieskich z pomaranaczy chamsko jedzie ale popatrz z niebieskiego naprawde jest kilkadziesiat razy mniej chamskich wypowiedzi nie mowiac juz o spamowaniu. Kazdy jakos tam sie identyfikuje z nickiem i wie ze jak wszystkich na okolo pobraza to nikt nie bedzie chcial z nim gadac. A nawet ktos nowy jak sobie zerknie na pelna historie dzialalnosci delikwenta i zobaczy tam morze chamstwa to tez nawet nie nawiaze rozmowy bo bedzie wiedzial z kim ma do czynienia.

Gość gość
fajnie to tu było do 2009 roku potem już tylko syf