Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

help wymiotuje kac po alkoholu jak nie wymiotowac bo juz 5 razy

Polecane posty

Gość gość

help wymiotuje kac po alkoholu jak nie wymiotowac bo juz 5 razy

Gość gość
zjedz owsianke -sprawdzone ;) wiem, ze sie nie chce, ale zmus sie.

Gość gość
w nocy zwymiotowalam 4 razy i rano 2 razy. W nocy to jedzeniem , a rano juz pusty zoladek wypilam tylko herbate i te herbate zwrócilam. czuje sie strasznie pilam tylko wodke zadnych drinków ani piwa. Jak zatrzymac i nie wymiotowac boje sie cokolwiek zjesc a jestem glodna jak cholera

Gość gość
up

Gość gość
dwie tabletki musujące rozpuść i wypij. Poloz się na godzinkę i będzie haraszo:)

Gość okryta dreszczem
ewentualnie zjedz bulke sucha i pij malymi lykami wode lub herbate...jak wypijesz szklanke cala to odrazu wyrzygasz,,,malym lykami pij i odstaw i niedlugo znowu.

Gość gość
Ewidetne zatrucie alkoholem, musisz mieć na przyszłość na uwadze, że twój orgąnizm nie toreluje takiej ilości alkoholu, a może ten alkohol był chrzczony i to też może być przyczyną zatrucia. Moja rada, nie jeść, tylko pić na początku dosłownie po łyżce, ale bardzo czesto, aby nie wywołać torsji, potem już więcej, aby się nie odwodnić, to bardzo ważne. Wymioty będą dotąd, aż organizm się oczyści z toksyn po "spożyciu". Jeść możesz coś bardzo lekkiego, jak poczujesz głód, inaczej wszystko wróci od nowa.

Gość gość
ja sie zatrulam 2 razy w zyciu alkoholem, ale to byla masakra, przez nastepny dzien bylam niezywa-doslownie, a dochodzilam do siebie tydzien czasu kiedy czulam sie okropnie, jak stara baba, zauwazylam tez ze te dwa razy zatrulam sie Ginem+ tonik ale nie Szweps tylko jakis tani, od tamtej pory uwazam, tez pilam tylko herbate ale nic nie pomagalo, musisz przelezec swoje