Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wychowawczyni komentująca wychowanie nasze dziecka

Polecane posty

Gość gość
gość dziś A co ona kuźwa ma 6 lat ? Idzie do rodziców a jeśli to nic nie zmienia do dyrektora ! a nie zachęca do przemocy... wy myślcie a nie wychowujecie później sadystów, którzy myślą, że przemocą ustawią wszytskich do porządku.

Gość gość
nie jestem z rodziny patologicznej, wręcz przeciwnie. A mimo to jestem za ukaraniem tej gówniary, jak można pozwalać dziecku na jakieś przekomarzania z nauczycielem ? to jest osoba dorosła a to dziecko nie wie co to czuć respekt do dorosłych. niech autorka postu ma się na baczności, bo kochana córusia niedługo jej napluje w twarz za odmienne zdanie

Gość gość
gość dziś "nie jestem z patologicznej rodziny" A jednak używam słowa "gówniarz" w stosunku do dziecka... Ku/rwa. Ty wiesz co to słowo znaczy - GÓWNIARZ... ? Widocznie ty jesteś gówniarą...

Gość gość
Dlatego napisałam. Po 1. ma zająć się w końcu wychowywaniem dziecka - bo pyskowanie nauczycielce w PODSTAWÓWCE to jest chore.. po 2. powiedzieć wychowawczyni, że nie życzy sb by tak mówiła do jej dziecka. Nauczycielka powinna wezwać ich 3 na rozmowę, najlepiej z Panią pedagog od razu. A na godz. wychowawczą zawsze zapraszać Panią Pedagog - ona będzie widzieć jak się zachowuje

Gość gość
Podziwiam tą nayczycielke, że jej nie przylala. Jak mala gówniara może pyskowac, przedrzeźniać i jeszcze śmiać się nauczycielce w twarz!!! :/ ty masz pyskata suke a nie córkę.

Gość gość
nie jestem gówniarą, tylko przeraża mnie to jak współczesne mamusie wychowują teraz swoje pociechy. teraz dorośli nie są autorytetem dla dzieci bo takie przewrażliwione mamusie to rujnują. a dziewczynce co się stanie jak usłyszy parę gorzkich słów? może da jej to coś do myślenia...

Gość gość
Za 3 lata sama oberwiesz od córeczki...jak jej nie zapewnisz tego co ona chce!

Gość gość
Ona nie pochwala przemocy i tak wychowuje dziecko.. pokazuje, że przemoc jest zła. Więc się nie martwcie o nią... Martwcie się o siebie. Kiedy wasze dzieci przepełnione goryczą poczują się silniejsze od was i zachowają się tak jak je nauczyliście ;)

Gość gość
myślę, że powinnaś zabić nauczycielkę za to, że nie pogłaskała Twojej córki po główce za pyskowanie

Gość gość
ale pochwala brak szacunku do nauczyciela

Gość gość
i tak nauczyciel, słabo potraktował dziecko, ja bym ją za uszy wytargała, wtedy zobaczyłaby co to jest słuchanie innych osób. U mnie w szkole takie praktyki były stosowane i jakoś wszyscy powyrastaliśmy na ludzi !!!!!!!!!!!! a nie małpy

Gość gość
ale was boli, że wy nie potraficie swojego dziecka ustrzec przed złym zachowaniem ze strony nauczyciela. Ojjj jak boli, że jedyne co potraficie to siedzieć na doopach... ojjj jak boli

Gość gość
zresztą porównajcie sobie dzieci i młodzież ze szkoły 20 lat temu a teraz. wszystko idzie w złym kierunku. pseudo mamusie są wszystkiemu winne

Gość co myslicie na temat komen
hmmmmm tak krytykujecie zachowanie dziecka, a sami wyzywając wyklinając pięknego przykładu nie dajecie Kto was wychowal i w jakim rynsztoku patrząc na wasze wulgaryzmu? Moja jak dotad nie posuwa się do przekolenst i wyzwisk jak wy Myslicie ze jesteście lepiej wychowani posługując się takim jezykiem?

patrząc na wasz jezyk i styl wypowiedzi to jzu wiem czyje to dzieci chodza do szkoły i klasy z moja Jeden wielki rynsztok. Nie wstyd wam być tak wulgarnym??

Gość gość
bo jak inaczej przetłumaczyć tym koffanym mamusiom że robią krzywdę dzieciom i innym osobom wokół nich, tak rozpieszczając dzieci !!!!!!!!!!!!

Gość gość
Dziewczyna zachowuje sie tak, bo wie ze ma na to przyzwolenie.Jest niewychowana dziewucha ,bez elementarnych zasad kultury. Matka głaszcze po głowce i sam nie daje sobie z nia rady.. Wychowane dziecko wie na co sobie moze pozwolic, wie jak sie zachowac w zaleznosci od sytuacji i miejsca. Autorko ty tez pozwalasz sobie na przekomazanie i zartowanie gdy wydajesz córce polecenie ? A moze prosisz ja o zrobienie czegokolwiek ? Jesli ci słucha.. dlaczego nie słucha nauczyciela? Jesli cie nie słucha.. to dlaczego jestes zdziwiona, ze ma fatalna opinie i nauczycielke ręka świerzbi ? Szkoła nie jest miejscem do przedzezniania i podważania polecen nauczyciela ! Ale czego wymagac od mamusiek dla ktorych dziecko jest pepkiem świata.. Zal tylko ludzi majacych doczynienia z taka gówniarzami..

Gość gość
17.08 - 100% prawdy. Jesteś super trzeźwo myśląCĄ OSOBA!

Gość gość
Ona nie pochwala przemocy i tak wychowuje dziecko.. pokazuje, że przemoc jest zła. Więc się nie martwcie o nią... xx Serio to pokazuje ? Uważam ,ze własnie pozwala na przemoc ! Nie fizyczna, psychiczną, W stosunku do nauczyciela ! Pokazuje córce , ze wszystko jej wolno i ze nie poniesie za to rzadnej kary! Skoro przemoc jest zła .. dlaczego jej córka ją stosuje ? Nie byłoby sprawy gdyby dziewucha byla wychowana i znała swoje miejsce w szeregu.

Gość gość
Kto was wychowal i w jakim rynsztoku patrząc na wasze wulgaryzmu? Moja jak dotad nie posuwa się do przekolenst i wyzwisk jak wy Myslicie ze jesteście lepiej wychowani posługując się takim jezykiem? xx Owszem, bo wiemy kiedy mozemy sobie na takie zachowanie pozwolic. Twoja córka tego nie wie,nie wie ,ze ma tez obowiązki w szkole nie tylko prawa. Szkoda , ze szkoła jest przymusowa, mozna byłoby usuwac zniej takie jednostki jak twoja córka,zostałyby w niej dzieci,które wiedza po co i dlaczego w niej są.

Gość gość
nie doczytałam się ile ta dziewczynka ma lat. Proponowałabym z nią porozmawiać, zeby się zachowywała poprawnie to na pewno nauczycielka nic do niej nie będzie miała. Nawet jak masz coś do nauczycielki to nie krytykuj jej przy dziecku. A z tego co wyczytałam to twoja córka nieżle za skórę zalazła tej nauczycielce. Powinnaś być bardziej obiektywna. Wiadomo, że każda matka jest za swoim dzieckiem.

Gość gość
Moim zdaniem (i napewno nie tylko ja tak mysle, ale wiekszosc innych rodzicow) nie jestescie dojrzali do roli rodzicow, bo nie nauczyliscie corki szacunku do osob starszych, a w szczegolnosci nauczycieli. Kazde dziecko jest jak glina i jak je uksztaltujesz, na takiego wyrosnie czlowieka. Dyscyplina i wychowanie w waszym domu nie istnieje, czego dowodem jest zachowanie twojego dziecka, ktore nie potrafi sie kulturalnie zwrocic do doroslego, ustapic, zastanowic nad tym co wypada a co nie przystoi, prowadzic grzecznego dialogu, jak normalne asertywne dziecko. Moim zdaniem zawaliliscie jako opiekunowie. Taka prawda.

wiecie kiedy możecie sobie pozwolić na agresje i wulgaryzmy jak w tym temacie? bo ja nie widzę tu konkretnego powodu ,aby mnie wyzywać, dziecko i wyklinać. Może szacunku w rozmowie zachowajmy? Tak wiec najwyraźniej nie wiecie nic na temat kulturalnej dyskusji a do dziecka w podstawówce macie pretensje Ja z dzieckiem pracuje, wy jako osoby dorosle powinniście kontrolować się i wtrzymać się od argesji i wulgaryzmów, choćby w tym temacie na forum. Nie obraziłam was w żadnym poscie ,lawina wyzwisk poszła od was wiecie co? nie chce mi się już tu pisać. Nie ma szacunku wzajemnego do siebie samych w rozmowie z dorosłymi osobami, to z kim ja będę tu rozmawiać Nauczcie się kultury i dyskusji z szacunkiem bez wyzwisk, wtedy byśmy obszerniej porozmawiały i byscie więcej informacji się dowiedzieli, jak dotad oprócz wyzwisk i wulgaryzmow nie popisalyscie się swoimi radami

Gość gość
A nauczycielka widocznie jest starszej daty i dla niej dyscyplina fizyczna jest normalna, a wy juz sie pienicie. Nikomu jeszcze klap na dupsko nie zaszkodzil. Poprawi ukrwienie i przy okazji otrzezwi umysl.

Gość gość
Tez mnie przeraziło ile tu wyzwisk i przekleństw się posypało o zgorozo ze strony osób, które tak na dziecko jada zarzucając jej brak wychowania a sami dali popis własnej kultury

Gość gość
gdzieś popełniliście błąd w wychowaniu i to teraz wychodzi. wasze dziecko nie zna zasad, co wolno, a czego nie wolno. na pewno nie wolno pyskować do starszego, w tym przypadku nauczuciela. dziwi mnie, ze ty zamiast z nią rozmawiać to ty wszystko zwalasz na nauczycielkę, a ona tylko powiedziała prawdę.

Gość gość
Mamusie prawda zabolała i pod byle pretekstem zabrała zabawki i poszla na swoje podwórko :D Autorko, ty nie wiesz chyba jakie wyzwiska potrafia byc uzywane na tym forum. Tu padło jedynie pare siarczystych ,dosadnych słów dla podkreslenia sytuacji. Dziewucha i gówniarz to takie okropne wyzwiska ? Jesli jestes tak kulturalna i dobrze wychowana czumu nie potrafisz tak wychowac córki ?

Gość gość
Zachowanie twojej corki jest podsumowaniem waszych zdolnosci wychowawczych, ktorych nie da ocenic na wiecej niz niedostateczne lub mierne na szynach. Powinnas pojsc z mezem do jakiejs poradni, bo ewidentnie nie radzicie sobie z dzieckiem. Dziwne, ze nauczycielka nie wyslala jeszcze twojego dziecka do psychologa szkolnego, a was nie wezwala na rozmowe do szkoly. Mega cierpliwa z niej kobieta.

Gość gość
gdzieś popełniliście błąd w wychowaniu i to teraz wychodzi. wasze dziecko nie zna zasad, co wolno, a czego nie wolno. na pewno nie wolno pyskować do starszego, w tym przypadku nauczuciela. dziwi mnie, ze ty zamiast z nią rozmawiać to ty wszystko zwalasz na nauczycielkę, a ona tylko powiedziała prawdę.

Gość gość
D.... babo a potem takie glupie dziewuchy laduja ü mnie w psychiatryku.wez ja w ramki obsadz.