Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rodzina faceta mnie nie znosi

Polecane posty

Gość gość

witam mam problem z rodzina mojego faceta a dokładniej z jego starsza siostra która odkąd z nim jestem ma jaskier wielkie ale do mnie ,nigdy nic tej kobiecie nie zrobiłam jak ja widywałam to zawsze starałam sie być miła dla niej ,ale i tak jej nie pasuje juz sił nie mam ,buntuje resztę rodziny przeciwko mnie zaczęło sie od tego ze jej nie pasowało ze bede mieszkać u mojego faceta za granica ,potem niby sie na chwile uspokoiła ,ale znów nie pasowało bo mi prace u swojej znajomej załatwiła ,ale niestety nie wyszło mi w tej pracy ,przeprosiłam ja i było niby dobrze i minęło dobre pól roku a ta znajoma do siostry faceta ,ze ja byle jak pracowałam itp chodź tak wcale nie było ,mi nie wierzy próbowałam rozmawiać to mnie zbywa i buntuje faceta przeciw mnie zeby mnie zostawił ,on trzyma moja stronę i mi wierzy ,ale widać ze mu jest cieżko bo jest związany z rodzina bardzo ,nie chce sie z nim rozstawać ,ale szczerze nie wiem co mam zrobic ,rodzina powiedziała ,ze mnie nie chce widzieć ,nie bede przepraszac za cos co miejsa nie miało nie wiem co mam zrobic zostac czy wrócić do polski

Gość gość
Bo z rodziną to najlepiej na zdjęciu....

Gość gość
zostać, nie daj się i nie pozwól żeby triumfowali

Gość gość
zebys byla bogata to by cie jego rodzina kochala; a on d**ek ze pozwala na twoje ponieiweranie

Gość gośćKarina
Ale ciule z tej rodzinki .Dobrze ze masz fajnego faceta ,glowa do gory.

Gość gość
Jeśli cię naprawdę kocha, pokaże rodzince miejsce w szeregu, jeśli nie - pokaże je tobie.

Gość gość
Powiedział rodzince zeby sie nie wtrącali miedzy nas i jeżeli sie nie uspokoją nie chce mieć z nim nic wspólnego no wlasnie jakbym była bogata to rodzinka by mnie kochała ,ale niestety nie mam pieniędzy ,ale nie poto jestem za granica zeby nie mieć nic jeszcze im pokaże oni przemądrzali bo siedzą tutaj koło 20 lat i wielkie państwo a moj facet to ma tylko charowac jak wół zeby tylko matce pomagać która ma w Polsce dobrze ze ona jest za mna