Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Shatyn

WYBORY WYBORY WYBORY nowa edycja

Polecane posty

Gość gość
Nie napisałem jak widac ani jednej głupoty, bo gdyby takowa istniała w moich postach to bez problemu zacytowałbyś i uzasadnił.A tak brakiem cytatu, potwierdzasz, że żadnej głupoty nie ma...:Dxx"Prosisz i masz"xxProsiłem o cytaty i uzasadnienia.A ty nie podałeś ani jednego. Czyli skłamałeś bo nie mam...:D

Gość gość
No dobra.Wszytkie cytaty Shatyna dzisiejszego wieczoru dotyczące katastrofy smolenskiej . Zadowolony ?

Gość gość
Jeśli tak to wszystkie cytaty uzasadnij. Twoja wola. Myślałem, że dwa-trzy będzie ci łatwiej.Ale skoro sam chcesz wszystkie no to prosze ale każdy cytat uzasadniaj w osobnym poście.Startuj...:D

Gość gość
No zbieraj się... I pisz... Bo tego będzie dużo a kiedyś trzeba iść spać...

Gość gość
Nr 1 to teksty o Holendrach .pierwszorzedne bzdury godne tytulu Nr 2 o kopiach czarnych skrzynek

Gość gość
Rozumiem, rozumie...Ale miałeś napisać UZASADNIENIA dlaczego tak uważasz a nie że tak uważasz...

Gość gość
Dużo .Wyjatkowo z tobą się zgadzam.Dzis dużo bzdur napisałeś zresztą o Smolensku zawsze piszesz arcybzdury :-):-):-)

Gość gość
No i oczywiście posłuż się tak jak ja to zrobiłem opinią specjalisty w danym temacie...To chyba oczywiste.

Gość gość
gość dziś Dużo .Wyjatkowo z tobą się zgadzam.Dzis dużo bzdur napisałeś zresztą o Smolensku zawsze piszesz arcybzduryxxO tym juz wspominałeś. Al;e teraz napisz UZASADNIENIA...

Gość gość
USAzadnienie:)

Gość gość
Tak, tak... Bardzo śmieszne i cieszę sie twoja radościa.Ale uzasadnień jak nie było tak nie ma.Czyżby to zadanie było za trudne dla ciebie mimo, że sam je sobie narzuciłeś?:D

Gość gość
A jaki to specjalista ? :-) Jak ja ci podam którzy specjalisci mówią co innego nazwiesz ich oszolomami moherami nie ważne jakie mają doświadczenia zawodowe i gdzie pracują tylko wkleisz jakies glupoty ze smiesznej gazety.Po co ,to bez sensu. Coraz bliżej prawdy .Prawda sama wychodzi .Na razie wiemy ze nie bylo tak jak oficjalnie partia "obywatelska " nam mówi

Gość gość
uzasadnij dlaczego "uzasadnienie" nie jest uzasadnieniem

Gość gość
JAki specjalista?Producent czarnych skrzynek ATM pan Paweł Jajkowski.

Gość gość
Jak ja ci podam którzy specjalisci mówią co innego nazwiesz ich oszolomami moherami nie ważne jakie mają doświadczenia zawodowe i gdzie pracują xxSpróbuj to się przekonamy. Mowa oczywiście o specjalistach od wypadków lotniczych...Żeby nie było wątpliwości.

Gość gość
"JAki specjalista" nie ma jak skromność

Gość gość
Męczący już jesteś :-) Ty jesteś czlonkiem komisji Laska .Na pewno :-):-):-)

Gość gość
gość dziś uzasadnij dlaczego "uzasadnienie" nie jest uzasadnieniemxxBardzo chętnie i zrobię to zaraz po twoich uzasadnieniach..:D

Gość gość
gość dziś Męczący już jesteś usmiech.gif Ty jesteś czlonkiem komisji Laska .Na pewnoxxNo to się juz nie męcz i przejdź do pisania uzasadnień i nie rozpraszaj się innymi postami.

Gość gość
większość specjalistów od wypadków lotniczych juz nie żyje z oczywistych powodów

Gość gość
gość dziś większość specjalistów od wypadków lotniczych juz nie żyje z oczywistych powodówxxMożliwe. Ale ich opinie są ci znane podobnie jak ich nazwiska.Pisz, pisz... CZekam...:D

Gość gość
ale ty jesteś gupi:D Pisałem o pilotach:P

Gość gość
czyżby paranoja?

Gość gość
Nie.Zacytuję to co napisałeś..xgość dziś większość specjalistów od wypadków lotniczych juz nie żyje z oczywistych powodówxxAni słowa o pilotach. Poza tym pilot nie jest specjalistą od wypadków lotniczych, chyba, ze ma doświadczenie w badaniu tego typu katastrof...

Gość gość
gość dziś czyżby paranoja?xxPrawdopodobnie u ciebie coś takiego wystąpiło, bo piszesz, że pisałeś o pilotach a tymczasem nie napisałeś o nich ani słowa.

Gość gość
Ale miałeś podać uzasadnienia do wszystkich moich postów, powołując sie na specjalistów w dziedzinie wypaków lotniczych...A tu ani słowa na ten temat...

Gość gość
no nie wiem wg mnie specjalistami od katastrof lotniczych są ci którzy je wywołują. wg ciebie wywołał ją ktoś inny niż piloci?

Gość gość
I czekam dalej na te merytoryczne uzasadnienia. Mam dużo czasu bo sporo pracy przede mną na komputerze...Skup się i pisz, pisz...:D

Gość gość
gość dziś no nie wiem wg mnie specjalistami od katastrof lotniczych są ci którzy je wywołują. wg ciebie wywołał ją ktoś inny niż piloci?xxCiesze się że masz takie zdanie. Bardzo interesujące..:DAle teraz zajmij się uzasadnieniami a o tym pogadamy później...Ale dodam, ze specjalistami od katastrof lotniczych są badający ich przyczyny... To tak dla jasności.Pisz, pisz...:D

Gość gość
a specjalistami od wyburzania budynków są ci któzy je wyburzają czy ci którzy badają wyburzone budynki?