Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Shatyn

WYBORY WYBORY WYBORY nowa edycja

Polecane posty

Gość gość
O SKOKach napisałem wiele postów. O Newsweeku również.Ty jedynie napisałeś o "niewygodnych pytaniach" dla mnie ale już nie potrafiłeś podac posta zawierającego te pytania...:D:D

Gość gość
Pytanie bylo nie o SKOKi tylko o SKOK Wolomin .

Gość gość
Na ile twoich pytań odpowiedziałem można zobaczyć na tej i poprzedniej stronie.Ty nie odpowiedziałeś na żadne moje.Życze dobrej nocy omamisto-bredzisto.Niech ci się omam przyśni

Gość gość
zapytany o SKOK Wolomin wolał uciec niż odpowiedzieć

Gość gość
czy mozna nazwac ucieczką to, że ktoś przez dwie strony odpowiadał na każde twoje pytanie a ty nie odpowiedziałeś na żadne? to raczej ty uciekłeś.

Gość gość
gość wczoraj Jak zwykle bredzisz i udajesz glupa.Cala Polska oburzona tylko jeden Shatyn nic nie wie .Szkoda czasu z tobą rozmawiacxxTak specjalnie, żeby poczytac o tym oburzeniu całej Polski przejrzałem kilka mediów z różnych politycznych stron i... Nic na temat tego oburzenia...:OTylko Kamiński Mariuszek bredził coś o hucpie ale to chyba nie w tym temacie...:O

Gość fala hejtu
Dudzie nie wolno wyciągać niczego , tego że teść był tym kim był ale zonie Komorowskiego wolno, Komorowskiemu też :D:D brawo hipokryzja, brawo obłuda, brawo sadzawka kolega naczytał się za dużo Karnowskich

gdyby podobne rzeczy wyciągnięto Komorowskiemu ( bo tam wcale nie o pochodzenie chodzi ) to by było " a nie mówiłem, hańba" 🖐️ kolega nawet nie udaje że obiektywizm jest mu obcym pojęciem

Gość gość
gość wczoraj zapytany o SKOK Wolomin wolał uciec niż odpowiedziećxxUciec?Przecież wyraźnie napisałem w poście:x"Shatyn wczoraj To już wszystko czego nie wiesz? Bo ja nie mam czasu na czekanie i niedługo znikam."xże nie mam czasu i w koncu ten czas się skończył.To ty go zmarnowałeś zadając jakieś pytania nie wiadomo po co i na co.

Gość gość
gość wczoraj czy mozna nazwac ucieczką to, że ktoś przez dwie strony odpowiadał na każde twoje pytanie a ty nie odpowiedziałeś na żadne?to raczej ty uciekłeś.xxxDokładnie właśnie tak...:D

Gość gość
kolega nawet nie udaje że obiektywizm jest mu obcym pojęciemxxKolega omamista tak już ma. Obiektywizm z omamu...:D

Gość fala hejtu
o amber gold wolno krzyczeć ale już o SKOK-ach nie... ps. wracając do gazety Lisa, to ja nie uważam by nic nie mieli za uszami bo kazda gazeta cos ma

Gość gość
Dudzie wolno wszystko ! Ba , nawet powinien wyciągać na forum publiczne wszystko co wie ! Potrzebna nam wreszcie taka szczera spowiedź polityków . Ważne tylko żeby na Dudę nigdy nie oddać głosu . To jest najważniejsze . Nigdy nikogo z PiS w pobliżu jakiejkolwiek władzy !!! I o tym należy pamiętać . Już lepiej oddać głos na Kukiza , Ogórek czy nawet Korwina ( Korwin prezydentem - to jest intrygująca wizja ) Nigdy na Dudę !

Gość fala hejtu
Kor/win prezydentem ? :classic_cool: no nie podzielam tej fascynacji zwykłym hochsztaplerem który miał rozwalić Unię od srodka a pobiera tam niezłą kasiorę bo starszy człowiek też jeszcze chce z zycia garściema dwiema korzystać :D młodzi się na to nabierają ale przywilejem młodości jest naiwność Kukiz ? Podzielam jego niektóre poglady chociaż momentami gada głupoty. 🖐️

Gość gość
Afera AG to nic nie znaczące grosze przy aferze SKOKów.Co do Newsweeka... To chyba jasne, że każda ma coś tam za uszami i nie podlega sprawa dyskusji.Co do Dudy...Mała weszka ale upierdliwa. Mam nadzieję, że jego poparcie będzie spadać w miarę zbliżania się do wyborów.Na szczęście plecie coraz więcej bzdur a więc jest szansa, że mu się uskłada...:D

Gość gość
JKM to jak napisałeś hochsztapler i... Omamista w najlepszym wydaniu. Bzdury które opowiada może łukac tylko ktoś kto żadnej wiedzy nie posiada.Kukiz to populista ale niezbyt mądry. Na szczescie dla Polski i Polaków.

Gość gość
A u Lisa...xxRównie duże emocje wywołał temat konwencji antyprzemocowej. - Jedna warstwa tej konwencji jest szlachetna, to zwalczanie przemocy wobec kobiet. Przeciwnicy konwencji nie są zwolennikami agresji - zauważył Gowin i dodał, że ich sprzeciw budzi uczenie dzieci o tym, że związki hetero- i homoseksualne są równie ważne.x- Twierdzi pan, że osoby homoseksualne są gorsze? - dopytywała Mucha.x- Chyba nie chce pani negować konstytucji, która mówi, że wartością szczególnie chronioną jest małżeństwo rozumiane jako związek kobiety i mężczyzny - odpowiedział Gowin.x- Ale konwencja tego nie neguje - zauważył Niesiołowski.xZiobro z kolei powiedział, że równoprawne traktowanie osób homoseksualnych prowadzi do dopuszczenia ich do adopcji dzieci.x- To nadinterpretacja. Tego nie ma w konwencji - skwitowała Mucha.

Gość gość
Szczególnie spodobała mi się odpowiedź Gowina. Kompletnie nie na temat, chyba z powodu zagnania go do narożnika przez Muchę...

Gość gość
Ten dziwny kraj może właśnie hochsztaplera potrzebuje .... Jak dziwny kraj , dziwni ludzie , dziwne obyczaje to może .... na wskroś dziwny prezydent się sprawdzi !

Gość gość
Myślisz, że spotęgowanie negatywów da w końcu pozytyw?Chyba jednak nie...Ale kto wie? Może masz rację...:)

Gość gość
A tu jeszcze na temat braku lekarzy w Polsce, który to brak był bzdurą wg Iftar i nie tylko niej...xxW Polsce pilnie potrzeba lekarzy. - Pracuje cztery razy mniej pediatrów niż powinno. Na Mazowszu na 5,5 mln osób jest sześciu geriatrów - mówi WP Andrzej Włodarczyk, były wiceminister zdrowia. Podobna sytuacja jest z pielęgniarkami. Tylko w Białymstoku brakuje 80. W kraju średnio na tysiąc mieszkańców przypada ich zaledwie pięć. To najniższy współczynnik w Unii Europejskiej.xxCałość: http://tnij.org/9j0nj75

Gość gość
- Badanie na wykrywaczu kłamstw wykazało, że Kamil Durczok mówił prawdę przyznając, że nie molestował ani nie mobbingował swoich podwładnych - powiedział WP jego adwokat Jacek Dubois.xJak powiedział nam adwokat Kamila Durczoka, wynik badania wariografem jest dołączony do pierwszego z pozwów przeciwko tygodnikowi "Wprost". Badanie zostało zlecone na wniosek dziennikarza i wykonane przez biegłego sądowego. - Chcieliśmy w ten sposób udowodnić, że "Wprost" opublikował nieprawdę, pisząc o molestowaniu "znanej dziennikarki". Pytania do pana Durczoka były bardzo konkretne i nie pozostawiają wątpliwości, że w jego pamięci nie ma faktów, które zarzuca mu tygodnik - powiedział Jacek Dubois. xW pozwie, który już trafił do sądu w sprawie podejrzeń o molestowanie dziennikarz domaga od 2 mln złotych zadośćuczynienia - potwierdza w rozmowie z WP adwokat Durczoka Jacek Dubois.

Gość gość
Ja myślę Shatyn , że najważniejsze dzisiaj dla Polski jest nie dopuszczenie za wszelką cenę Dudy i Komorowskiego na fotel Prezydenta . Po prostu dość wszelkich ludzi PO i PiS przy władzy . Czas na prawdziwe i autentyczne zmiany .

Gość gość
W pierwszej turze wyborów prezydenckich 46 proc. badanych zagłosowałoby na Bronisława Komorowskiego. Na kandydata PiS Andrzeja Dudę oddałoby głos 31 proc. - wynika z sondażu Millward Brown dla "Faktów" TVN.xxxTo na razie wskazuje niestety na drugą turę.A wszystko przez podstaowe błędy komitetu wyborczego Komorowskiego.Czasami wygląda na to, że niektóre działąnia (np z dziećmi szkolnymi) zostały zrobione na zlecenie pisiowe...Bo jak inaczej wytłumaczyć popełnienie takiego debilizmu?

Gość gość
gość dziś Ja myślę Shatyn , że najważniejsze dzisiaj dla Polski jest nie dopuszczenie za wszelką cenę Dudy i Komorowskiego na fotel Prezydenta . Po prostu dość wszelkich ludzi PO i PiS przy władzy .Czas na prawdziwe i autentyczne zmiany .xxxNiestety nie ma nikogo innego do wyboru. Podobnie jak w wyborach parlamentarnych. Naprawde szansę ma tylko PO i pis.Demokracja ma też wady i to jedna z nich.Zmiany są potrzebne ale na razie nie ma na nie szansy.

Gość gość
Chora na białaczkę Ukrainka wraca do zdrowia dzięki pomocy profesora Chazana. Rok temu ówczesny dyrektor Szpitala św. Rodziny w Warszawie, zaopiekował się kobietą i jej nienarodzonym jeszcze wówczas dzieckiem.xMłode ukraińskie małżeństwo przyjechało do Polski w ubiegłym roku. Swieta Demediuk była w 20. tygodniu ciąży, a lekarze na Ukrainie warunkowali pomoc jej od wykonania aborcji. Małżeństwo trafiło w końcu do profesora Chazana. Jako dyrektor szpitala bezpłatnie otoczył kobietę i jej nienarodzone dziecko opieką lekarską. Po krótkim czasie Swieta przedterminowo urodziła dziecko.xxxBrawo Chazan!

Gość gość
Gdzie jest odpowiedz o SKOK Wołomin ?

Gość gość
Będzie zaraz po wskazaniu postu zawierającego 'niewygodne pytania" skierowane do mnie... Bo podobno taki istnieje i zawiera pytania niewygodne o tym SKOKu.

Gość gość
Dziesięciolatek rzuca obelgami w stronę starszego o kilka lat chłopaka. Tłum rówieśników wyje z radości. Nastolatki podjudzają, cieszą się, że będą miały ekstranagranie. Wstrząsający film można oglądać w internecie z uczuciem obezwładniającej bezradności.xCały tekst: http://katowice.gazeta.pl/katowice/1,35063,17579349,Lincz_w_kolejce_do_gry__Tlum_wyl_z_radosci.html#ixzz3Ud1e4vIDxxxA to tekst również o sporej liczbie osób z tego forum. O wawciach, maaagdalenkach, omamistach i stosach różnych "gości"...Warto przeczytać.

Gość gość
Nie wierzyłem, a jednak się przekonałem. Otóż cuda się zdarzają. Odkąd Stefano Gabbana i Domenico Dolce ostro skrytykowali pary homoseksualne wychowujące dzieci, jako zjawisko „sprzeczne z naturą”, natychmiast stali się ulubieńcami polskich mediów konfesyjno prawicowych. To już nie „zboczeńcy“, „pedryle”, „żywiące się skandalem kreatury“, czy „zawodowi deprawatorzy“. Dziś to „ważny głos rozsądku“ i „ludzie godni podziwu i uznania“. Co za cudowna przemiana, nieprawdaż?xxCałość:https://tabloidonline.wordpress.com/2015/03/17/polscy-katolicy-fetuja-dolce-i-gabbane/