Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Shatyn

WYBORY WYBORY WYBORY nowa edycja

Polecane posty

Gość gość
"bo jeszcze niedawno to tylko "ten oszołom macierewicz" śmiał powątpiewać w rzetelność ustaleń komisji pani generał tatiany anodiny."xxA to jest tylko i wyłącznie KŁAMSTWEM jak wynika z artykułu do którego podałem link.:D

Gość gość
dlatego, że działa poszczególnymi swoimi priorytetami, nie rozumiejąc, że państwo jest całością.xxI to jasno tłumaczy w którym momencie, w jaki sposób działa "teoretycznie".Czyli wybacz... Ale to ty jesteś głupi...:DxxI musze cie zmarwić. Twoje bardzo prymitywne manipulacje na mnie nie działają. Pij mniej piwa...:D

Gość gość
a jakie mial miller zastrzeżenia? że mu prognozy pogody nie podali? bo jakoś nie co do przyczyn katastrofy zdaje się. te bez mrugnięcia powieką przyjął takie jak mu pani generał kazała. bo wtedy putin był dobry a "straszny kaczor podżegał do wojny" z dobrym batiuszką. taka była wtedy "słuszna linia".

Gość gość
do Shatyn:Ja nie wiem o jakim państwie mówił Sienkiewicz,z tekstu nie wynika.Ja polityką się nie zajmuje i żadnych domysłów nie mam.

Gość gość
istnieje teoretycznie a nie "działa teoretycznie", matole.

Gość gość
do Shatyn:Ja nie wiem o jakim państwie mówił Sienkiewicz,z tekstu nie wynika.Ja polityką się nie zajmuje i żadnych domysłów nie mam.xxI masz rację. Nie znasz się. Mało. Nie potrafisz logicznie myśleć a więc... Zajmij się klockami lego albo czymkolwiek innym.

Gość gość
Ja nie wiem o jakim państwie mówił Sienkiewicz,z tekstu nie wynika.xxWynika. Przeczytaj całość rozmowy.

Gość gość
nasłuchałem się przez ponad 3 lata po smoleńsku tych bzdur o "dobrym putinie" którego "straszny kaczor" prowokuje i wybacz że nie chce mi się czytać kolejnych. a może słowa pana premiera tuska że "nie ma alternatywy dla dobrych stosunków z rosja" to też "wyrwane z kontekstu" są? x no ale od tego czasu "wajcha" została przełożona więc teraz shatyn jak winston smith z orwella będzie mnie przekonywał że było zupełnie inaczej i "strasznemu putinowi" nasza słuszna władza nigdy nie wierzyła.

Gość gość
1

Gość gość
Z pierwszego zdania dowiadujemy się,że państwo nie działa jako całość.Z drugiego zdania dowiadujemy się,że panstwo działa jako całość.Dowiadujemy się także od pana S,że mowa jest o tym samym państwie i śmiejemy się z tych,którzy nie potrafią tego pojąć.

Gość gość
Z pierwszego zdania dowiadujemy się,że państwo nie działa jako całość.Z drugiego zdania dowiadujemy się,że panstwo działa jako całość.xxNo tak. To już sprawa jasna. Tekst jest za trudny dla twojego intelektu.Więcej nie musisz tłumaczyć.I naprawdę... Nie chlej tyle... Spustoszenia od tego piwska i nie tylko sa straszne w twoim "mózgu"...:O

Gość gość
Jak przeczytasz całość Polskich uwag do raportu... to pogadamy.Tylko jeszcze zrozum to a więc poproś kogoś, żeby ci wytłumaczył.

Gość gość
Dowiadujemy się także od pana S,że mowa jest o tym samym państwie i śmiejemy się z tych,którzy nie potrafią tego pojąć.xxNo fakt. Za mocno "pojechałem".Nie powinno się śmiać z "ubogich w rozum"...W końcu ograniczenie intelektualne to nie ich wina.:O

Gość gość
6

Gość gość
7

Gość gość
8

Gość gość
9

Gość gość
ja wiem, pan miller miał same uwagi a rosjanie przekopywali ziemie na metr wgłąb jak nam powiedziala obecna pani premier. wrak nam do niczego nie potrzebny, wszystkiemu winna pancerna brzoza a wszelkie materiały rosjanie nam z pewnościa kiedyś przekażą, trzeba tylko cierpliwie czekać.

Gość gość
To mało wiesz i źle wiesz.Ale nie zamierzam cię nauczać... Bo mi się nie chce.Poczytaj uwagi do rosyjskiego raportu.

Gość gość
gość dziś ja wiem, pan miller miał same uwagi a rosjanie przekopywali ziemie na metr wgłąb jak nam powiedziala obecna pani premier.wrak nam do niczego nie potrzebny, wszystkiemu winna pancerna brzoza a wszelkie materiały rosjanie nam z pewnościa kiedyś przekażą, trzeba tylko cierpliwie czekać.xxxTak wygląda "wiedza" tych co są przeciwko PO.JUż wiadomo dlaczego PO z taką łatwością wygrywa wszystkie wybory po kolei od 8 lat...:D:D:DxxA teraz... Dobrej nocy...

Gość gość
gość wczoraj tych którym tak kościół bardzo przeszkadza informuję że nie ma nakazu uczestnictwa w jakimkolwiek kościele w polsce. można sobie być agnostykiem, ateistą a nawet można drzeć biblię z okrzykami "żryjcie to g****o". więc twierdzenie że "polska to państwo wyznaniowe" świadczy tylko o umysłowej ułomności twierdzącego. >>> i znowu piszesz bzdury. własnie, że sa nakazy kk. dzieci musza chodzic do kosciola, równiez do spowiedzi, bo inaczej sa rozliczne na lekcjach religii - to fakty. malo tego przed 1-sza komunia św. - przymus dotyczy równiez rodzicow - fakty nauczyciele szkol państwowych - niezależnie od przekonań, maja obowiązek uczęszczania do kk z uczniami i to w czasie zajęć lekcyjnych-fakty te fakty jak wyżej widzisz, świadczą niestety o twojej ułomności umysłowej

Gość fala hejtu
Nie jesteśmy Państwem wyznaniowym ale jesteśmy też Państwem w rozkroku. Otóż świadczy o tym fakt że krzyże wiszą w instytucjach publicznych chociażby a katecheza odbywa się w szkołach publicznych. Nie ma więc pełnego rozdziału Państwa od kościoła i nie zauważanie tego faktu to zwykła ślepota. Nergal żeby mógł udowodnić że może podrzeć Biblię musiał przejść przez kilka lat ciągania go po sądach. Doda była skazana za niepochlebną opinię o twórcach tejże świętej księgi. Nie jest więc tak różowo jak by się mogło wydawać. Do tego dochodzi całe drugie dno a więc lobby biskupów katolickich wciąż starających się wpływać na legislację i nie tylko. A więc żyjemy w świeckim Państwie? Ależ skądże. Żyjemy w Nibylandii gdzie rządzą nami sondaże i partyjni kacykowie układający listy wyborcze oraz kler który przemożny wpływ ma na nas od wczesnego niemowlęctwa. A z tą ciasnotą umysłową proszę nie szarżować bo argument taki może obrócić się wobec używającego go ślepca. 🖐️ ps. czemu miała służyć na naparzanka dzisiaj co widać powyżej shatyna z orange to nie wiem i komu to sprawia w niedzielę przyjemność też nie wiem

Gość gość
Gość 21:21Nie ma żadnego nakazu.Moje dzieci nie chodzą na religię,do kościoła itd.To co piszesz to nieprawda.

Gość gość
shatyn uciekł i ja wygrałem jak zawsze.

Gość gość
IDEALNE MAŁŻEŃSTWO Małżeństwo Shatynów istnieje tylko teoretycznie,praktycznie nie istnieje,dlatego,że działa poszczególnymi swoimi priorytetami,nie rozumiejąc,że małżeństwo jest całością. Tam, gdzie małżeństwo działa jako całość ma zdumiewającą skuteczność,że tak powiem.

Gość gość
To pisałem ja, fala hejtu

Gość fala hejtu
gość wczoraj To pisałem ja, fala hejtu >>> :D:D niewątpliwie. Podszywku .... Ewidentnie coś cię zabolało w moich wpisach że uciekasz się do szczeniackich metod

Gość gość
Shatyn znowu broni typów z afery taśmowej ha ha ha ha ha ha ha t Nieuleczalny Wielki Bredzista :-)