Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fotokr

Oferuję siebie dla Pani z Krakowa

Polecane posty

Szukam kobiety, która będzie próbowała górować intelektualnie w naszej relacji i, jeśli choć trochę jej się to uda, to będę jej wiernym sługą posłusznie wypełniającym rozkazy i składającym daninę u Twoich stóp. Zatem napiszę prosto z mostu: interesuje mnie spotkanie, bez żadnego seksu, bez innych niebezpiecznych zachowań, chcę żebyś była kobietą, która patrzy, która mówi, która za pomocą swej inteligencji i prowokacyjnych zachowań doprowadza mnie do wrzenia, która na końcu - jeśli zasłużę - pozwala mi trysnąć :) Jestem niegroźnym, sympatycznym gościem, który poszukuję trochę dziwnej zabawy, a jedyne co ryzykujesz to gorąca sperma na Twoich stópkach ;) Mam 34 lata, wysoki, szczupły, nie mnie oceniać czy przystojny, czasem tylko zaskakują mnie spojrzenia kobiet mijanych na ulicy, więc. napisz... :) fotokr@vp.pl

Gość gość
tyle lat chodzisz taki przystojny po ulicach i dalej zaskakują cię spojrzenia kobiet? niesamowite

Gość gość
34lata,no to nie za późno na leczenie jeszcze.Załatwic ci łóżko w Kobierzynie?Pajacu.!!!!!!!!!!!!

Gość gość
A na co ty mi jestes potrzebny?słucham!

Gość gość
Co będzie ta daniną?