Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy lubicie swoje imiona

Polecane posty

Gość gość

Jak wam się z nimi żyje? Ja swoje lubię, nawet bardzo, nie wyobrażam sobie mieć innego, jest uniwersalne, proste w wymowie w piśmie, poza granicami kraju nie ma żadnych problemów, nie było zbyt popularne w moim roczniku ani też oryginalne, takie zwykłe. Rodzicom się udało :P. Swojemu dziecku też postaram się dać imię bezproblemowe. Moje imię to Paulina.

ja mam Justyna i średniooo mi się podoba, jest takie zwyczajne :P ale bywają gorsze :P

Gość gość
ja swoje imię tez uwielbiam :) jestem Marta :)

Gość gość
Ja mam Magdalena i je uwielbiam. Podobają mi się wszystkie formy tego imienia. Moje imię jest uniwersalne i nikt nie zarzuci, ze staromodne czy pretensjonalne.

Gość gość
Ja swojego nienawidzę nie cierpię - Wioletta, nieznosze jak ktoś mówi do mnie pani Wiolu, no normalnie bym zabiła. Uczulam wszystkich aby mówili do mnie Wioleta to jeszcze zniose bo co mam zrobić.

Gość gość
Teraz jest mi obojętne, kiedyś bardzo go nie lubiłam. Beata Marzyłam w dzieciństwie o imieniu Anna, Ania :D

Gość gość
ja tez mam na imie beata i mi sie podoba jak ktos napisal sa gorsze

Gość gość
Ja mam Agnieszka i nigdy go nie lubilam , zawsze jednak pocieszalam sie ze moj brat to Kamil wiec inni maja gorzej :D

Gość gość
Magdalena lubię formy: Madzia, Madzik, Madzialena, Magdalena.. ale nie lubię tej najpopularniejszej.. Magda.. brrr jakoś takie twarde mi się wydaje. Wolałabym mieć imię, którego forma oficjalna i mniej oficjalna jest taka sama, np. Marta, Ewa, Agnieszka, Karolina, Kinga itp.

Gość gość
lubię ;) mam imię Julita ;)

Gość gość
Ja noszę chyba najbardziej znienawidzone imie na kafeterii. Jestem Julia. Mam 29 lat ;]

Gość gość
Jestem Marta.Uwielbiam swoje imię:D

Gość gość
Joanna, lubię, nawet bardzo.

Gość gość
Paulina ujdzie w klasie 2 razy zdarzylo mi sie ze byla Jeszcze jedna Paulina ale najwiecej bylo Mart 4 w jednej klasie

Gość gość
Kiedyś nie lubiłam, teraz mi nie przeszkadza - mam oklepane imię lat 80-tych, bardzo często wyszydzane na kafe - Katarzyna.

Gość gość
no ja też mam joanna rany jak to brzmi asia nie ja nie przepadam ,ale co zrobić

Gość gość
Małgorzata kiedyś nie lubiłam, głupio mi się zawsze było przedstawiać, bo nie wiedziałąm któą formę mam powiedzieć, nie chciałam wyjść za snobkę, czy jakieś ciepłe kluchy więc zazwyczaj mówiłąm Gośka jestem :) Dziwnie hmmmm wolę Małgorzata albo Małgosia

Gość gość
Lubie jestem Emma

Gość gość
Ja swoje lubie, wg niektórych mam nietypowe imię, zawsze jedyna w klasie, ogólnie poznalam bardzo mało dziewczyn o tym imieniu - Diana. Uniwersalne, po angielsk*****sama pisownia, lubie zdrobnienie Dianka, kiedyś czasem ktoś mówił lady Di ;) zawsze skojarzenie z księżna. Nienawidzę tylko jak ktoś mówi Dianusia :D

Gość gość
Milena, podoba mi się, mam 24 lata

Gość gość
Ja też Magda i lubię swoje imię. Mimo że jest popularne i mam wiele koleżanek Magd. Lubię je za to, ze mogłam się właśnie zawsze normalnie przedstawić - po prostu Magda (choć teraz czasami po pijaku każę wszystkim mówić do siebie Magdalena :D i tak też się przedstawiam :p ). Bo moja przyjaciółka - Małgorzata - miała ten sam problem, co koleżanka wyżej: nie wiedziała np. jak się przedstawić nauczycielce w klasie - Gosia nie, żeby nie wyjść właśnie na "ciepłe kluchy", Małgorzata wydawało się jej jakoś zbyt oficjalnie ;)

Gość gość
Sylwia lubię swoje imię

Gość gość
Joanna jest ok, ale jak ktoś mówi: Joasiu to rzygam, albo co gorsza pani Joasiu! Froma angielska Dżoana jest też do de

Gość gość
Coś dużo tu kobiet o imieniu Joanna :)

Gość egrerge
Ja jestem Aleksandra. Przyzwyczaiłam się, w końcu miałam na to 37 lat. Ale nie przepadam. Forma "Ola" wydaje mi się do mnie nie pasować, ani do wyglądu, ani do charakteru, "Olka" brzmi ordynarnie, Olcia i Oleńka zbyt poufale a Aleksandra jest taką formą napuszoną do maksimum. No ale jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma. :D

Gość gość
A ja jestem Daria i mam 33 lata :) lubię swoje imię, zawsze lubiłam. zwłaszcza z tego powodu, że wśród rówieśniczek przeważnie byłam jedyną.

Gość gość
lubie - monika, miedzynarodowe

Gość gość
Aśka, Ola, Magda, Kaśka, Karolina, Gośka... wokół mnie na pęczki. O Ance nie wspomnę :O zawsze miałam wrażenie, że rodzice którzy nazywają córkę Ania robią to po prostu na odczep, z braku większej inicjatywy Monika, Beata, Mariola (!) Ewelina, Sylwia to mega obciachowe imiona. Mega!!!

Gość gość
Też jestem Paulina i mi się podoba ale nie lubię jak mówią do mnie Paula ;)