Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość1111

Czy spotkac sie z bylym w tajemnicy

Polecane posty

Gość gość1111

Witam mam męża i dwoje małych dzieci..maz pracuje 8 godzin po czym przychodzac z pracy do wieczora dlubie w aucie..jestem zmeczona opeka nad 2 latka i 3 miesiecznym dzieckiem maz mi nie pomaga choc mowi mi ze mnie kocha..pisze ostatnio z bylym chlopakiem do ktorego caly czas cos czuje a on do mnie..mam ochote spotkac sie z nim by odpoczac od ciaglych obowiazkow...co wy na to,,co zrobic

Gość gość
jesli chcesz rozwalic małzeństwo to się spotkaj , jesli nie to usiądź z męzem i mu powiedz to co napisałas , bo to swiadczy , że coś złego zaczyna się dziac w waszym zwiazku i trzeba nad tym zacząć pracować

Gość gość
Kobieta, która wychowuje dwoje dzieci w tym niemowlaczka i jeszcze zajmuje się domem, nie ma czasu na pierdoły i sms-y, bo cała jej uwaga spoczywa na dzieciach , które są w tym okresie życia bardzo absorbujące, do tego dochodzi wieczne zmęczenie, więc nie pisz tutaj głupot, jakoby byś była matką.

Gość gość1111
mowilam mu i= o tym juz nie raz ze jestem zmeczona chcialabym odpoczac ..ja rozwale malzenstwo spotykajac sie z nim ??ok tylko ze nie wiem czy to nie on je teraz rozwala nie poswicajac nam czasu..

Gość gość
porozmawiaj z mężem bo z nim masz problem. myślisz, że jak spotkasz się z byłym to ten pokocha cię do grobowej deski? on cie przeleci, to wszystko. a ty dalej będziesz nieszczęśliwa bo upośledzona na umyśle. jak się ma problem z mężem bo "mało czasu z tobą spędza i nie zajmuje się dziećmi" to się o tym rozmawia. ale ty wolisz szmacić się, "rozerwać" bo jesteś "zmęczona" własnymi dziećmi. paranoja! tak postępuje PATOLOGIA!!!!!

Gość gość1111
Mowilam mu o tym tysiac razy zeby nie siedzial godzinami poza domem ..mowilam spokojnie mowilam w nerwach grozilam nawet ze nie bede dluzej z nim zyla tak i co nic to nie daje ..wiec nie wiem kto jest na drodze do zniszczenia zwiazku

Gość gość
Zastanow sie czego tak na prawde szukasz. Bylego, bo widzisz w nim dawna milosc, milosc bez obowiazkow i codziennosci, czy szukasz uwagi meza. Porozmawiaj z mezem spokojnie i powiedz jak sie czujesz, bez pretensji.

Gość gość
Na pewno niczego nie naprawisz spotykajac sie z bylym i zaczynajac sie wkrecac w dawna milosc. Bedziesz miala odskocznie taka, ze sie calkiem rodziny pozbedziesz.

Gość gość1111
kazdy pisze to samo tylko ze pisza tu pewnie same kobiety ktore zyja w udanych zwiazkach chodza na codzien szczesliwe ale nikt nie rozumie jak to jest nie moc nic przy sobie zrobic ..to po co jest maz przepraszam bardzo??tylko od pieniedzy? chyba nie na tym to pollega

Gość gość
To jest pierwszy krok do zdrady ,bo co chcesz od niego-pewnie potwierdzenia ,ze jeste piekna ze dalej cie kocha-tak to sie konczy. Aco on chce od ciebie? TEZ POTWIERDZENIA ZE MIMO MLZENSTWA Z INNYM NIE STRACIL NA AKTUALNOSI; Mezczyzni nie lubia przegrywac z innym-uwazaj bo ci wszystko rozwali zeby podbudowac swoje Ego.

Gość gość1111
Nie znasz go wiec nie mow jaki jest wlasnie ze kiedys ja do niego pisalam co tam u niego itd ale mi nie odpisywal dopiero po paru latach mi napisal ze nie kontaktowal sie bo nie chcial rozwalic mi rodziny i nie chce ale twierdzi ze nigdy nie przestal mnie kochac

Gość gość
Z tego co widze jej maz tez nie jest fair rozmowa nie pomaga.ja jestem w stanie cie zrozumiec

Gość gość
On cie kocha nadal ,ty wyszlas za innego ,on ma inne,-jaki ten swiat porabany. Sentymenty, zadna tam milosc.