Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co lepsze parter czy 3 pietro

Polecane posty

Gość gość
no jak będzie grubas z nadwagą włazil to na pewno będzie męczące :D

Gość prawictwo pospolite 137
są takie bloki , które mają 4-5 pięter i są bez windy . Oczywiste jest ze ludzie z ostatnich pieter muszą sie meczyć by przejśc kilkaset schodków za każdym razem

Gość gość
gdzie wy mieszkacie ze macie myszy i szczury???

no jak będzie grubas z nadwagą włazil to na pewno będzie męczące bzdury .. wejdz do góry na 4 piętro w ciągu 20 sekund . Potrafisz ? No własnie .. Zejść jest łatwo ale wejscie zajmuje dużo czasu .. i dlatego jestem przeciwnikiem mieszkania na 4 czy 5 pietrze bez windy .. 3 piętro jeszcze jest ok .. To nie jest znowu tak wysoko . Mozna isc na pieszo , ale 4 pietro to juz duzy problem

Gość gość
ale autorka nie pisze o 4 piętrze!!!

Gość gość
co za różnica 3 czy 4? skoro mam wejść na 3 to wejdę i na 4 wielkiej różnicy te kilkanaście schodów więcej już nie robi

Gość gość
no jak jesteś otyłym prawikiem bez formy to dla ciebie będzie problem dla normalnego zdrowego człowieka to będzie jak gimnastyka i do domu nie musi się spipeszyć może iść powoli 40 sekund a nie 20.. 20 sekund na 4 piętro? a co to k***a zawody olimpijskie? :O

Gość gość
to co za różnica patrer czy 1 piętro :D

waże mniej niż 70 kg , wieć nie jestem specjalnie otyły

Gość gość
wspaniale jest cieszyc sie zyciem kazdego dnia 333 www.youtube.com/watch?v=v3ruLZoFe44

Gość gość
ja mam mieszkanie na 1 piętrze (podwyższanym), ponieważ na parterze są garaże, a na 1 piętrze jest parter ;) . Jest to mieszkanie środkowe i mam okna z dwóch stron bloku (65 m, mniejsze mieszkania niestety są tylko na jedną stronę ). Jest IDEALNIE :)

Gość gość
Mieszkalam na parterze i bardzo sobie chwalilam : cieplo, bezproblemowe wnoszenie czegokolwiek ( dziecko, wozek, zakupy, meble itp). Dom mialam pietrowy i po jakims czasie szlag mnie trafial , kiedy kilkakrotnie w ciagu dnia ganialam po schodach- gora - dol, gora- dol.:-D Potem kupilam znow mieszkanie na parterze, a kolejny dom to parterowka , niepodpiwniczona i jedyne schody jakie mam to dwa schodki schodzace do garazu i dwa z tarasu. Nikt by mnie nie namowil na cokolwiek wyzszego poza parter.

Gość gość
Powiem Ci szczerze, że ja na pewno nie kupowałabym na parterze..Czułabym się pewniej, bezpieczniej mieszkając jednak na 3 piętrze. Sprawdź tylko czy jest tam sprawna, porządna winda. Zauważyłam, że w moim bloku mamy od www.omilifts.com. Jeżeli też będą w tamtym bloku od tej firmy to nie masz się o co martwić. Ich windy działają rewelacyjnie, są przestronne, takie współczesne i wydają się naprawdę trwałe.

Gość gość
Jak jesteś młoda to trzecie .