Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zostawil mnie na 2 miesiace przed slubem.

Polecane posty

Gość gość

Powiedzial ze nie jest gotowy i ze chce go przełożyć. Nie zgodziłam się. Miał się odbyć za dwa miesiące. Wszystko załatwione wszyscy zaproszeni. A on teraz wszystko odwołał. Co mam zrobić? :'(

Gość gość
takich dupków to powinno się wystrzelać:-( jak można się oswiadczac a potem perfidnie wycofać się przed slubem 2 miesiące wczesciej?:-( co trzeba mieć w głowie? chyba papke

Gość gość
:'( może powinnam zgodzić się i przełożyć ten ślub? Ale przeciez termin wybraliśmy ponad rok temu miał czas i możliwość wyboru innego terminu. Boje się ze zawsze będzie chcial go przekładać.:'(

Gość gość
Może odkrył że nie byłaś dziewicą?

Gość gość
He to pikuś mnie moj zostawił na cztery dni przed ślubem ..wszystko było zapięte na ostatni guzik.Nawet gosci ze swojej strony nie odwołal..postali w planowanym dniu z kwiatami..a potem przyjechali wszyscy do mojego domu pytając co jest grane.s

Gość gość
Odwolal. Nie przekladaj. On nie jest pewny.. po co Ci ktos taki. Szkoda ze tak pozno sie wypowiedzial. Nie bierz z nim slubu. Potem byloby gorzej, zdrada i rozwod. Nie zaluj go, nie obwiniaj sie. Nie badz ulegla, nie pros i nie przepraszaj. To dranstwo, co zrobil. Poznasz kogoa wlasciwego. Slub na sile nie ma sensu.

Gość gość
Właśnie slub na siłe nie mma sensu..dobrze Ci radzą .my się zeszliśmy i potem już nigdy nie było dobrze i wiem że nigdy nie będzie dobrze.s

Gość gość
Ja tez kiedys najchetniej bym sie wycofala ale nie moglam moim rodzicom i moim weselnym gosciom tego zrobic wiec poszlam w koncu do slubu a 2 lata pozniej wyrzucilam meza z domu i zostalam z 10 mies. dzieckiem sama.Ciebie moze czeka cos lepszego w zyciu i moze dobrze ze nie bedzie tego slubu,znajdzie sie ktos inny ,stabilny ,a nie taki d**ek.

Gość gość
ja nie moge zrozumiec kobiet! czy wy ten slub to bierzecie na pokaz?i tracicie tyle pieniedzy po to zeby sie rozstac po 2 ,3 5,7?latach. TO ZNACZY ZE CIE OB==SR==AL? Niektore z was tylko mysla o slubie a nie malzenstwie!! I ciesz sie bo bys plakala za kilka lat ,a tak to szukaj nastepnego kandydata do slubu.I sie nie zalamuj.

Gość gość
Ciesz się że przed ślubem , gdyby się ożenił a po roku stwierdził , że to błąd ? daj spokój , widocznie nie jestes dla niego tą jedyną