Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto kupuje ciuszki Next i pomoże w rozmiarówce?

Polecane posty

Gość gość

Synek 3 lata - ma rozmiar 104. Czy mam brać 98-104 czy 104-110? Chcę kupić ciuchy wiosenno-letnie, więc nie chciałabym aby były bardzo za duże, bo letnich jesienią nie wykorzystam. Czy jest jakaś reguła, że firma Next zazwyża czy zaniża rozmiary? Dziękuję.

Gość gość
Zalezy od ciucha, ale kupowałabym te większe.

Gość gość
dziękuję za odpowiedź, tylko martwi mnie, że przy 104-110 jest wiek 4-5 lat :/

Gość gość
Next wychodzi raczej duzy. Moja córka ma 130cm i z reguły nosi rozmiar 134, ale bluzki polo z Nexta na 128 ma raczej przydużawe. Poza tym wydaje mi się, ze mylisz się co do rozmiarówki, bo jest 98-104, a potem 110-116. Next ma chyba taki podzial. Nie ma w ogole rozmiaru 104-110, tzn next takiego nie ma.

Gość gość
Sorry, oddaję honor. Wlasnie sprawdzilam na stronie next, jest taki rozmiar. Tu gosc wyzej

Gość gość
witaj, dziękuję za odpowiedź. Właśnie kurteczka, którą chcę kupić jest w rozmiarze: 98-104 (uk 3-4 lata), 104-110 (4-5 lat), 110-116 (5-6 lat). Co produkt to ta rozmiarówka inna. Raz jest UK raz UE. Chyba wezmę jednak te mniejsze.

Gość gość
Ja dla moich dzieci zawsze biorę mniejszy rozmiar bo te wiekowe np 5-6 lat są za duże na mojego syna, który ma lat 5 i 110cm wzrostu. Chyba, że rozmiar jest na 5 lat to wtedy ok. Dla córki kupowałam tez kombinezon na zimę 6-9 mies. a córka teraz skończyła rok i dalej się mieści. Ogólnie moje dzieci są szczupłe/ drobne, jeśli Twoje autorko są większe to może lepiej kupić normalnie wiekowo? Jednak moim zdanie ciuchy dziecięce z Next są większe niż np z h&m

Gość gość
Moj syn nosi rozm92,wszystkich firm tak wypada,a z next mamy kurtke zimowa,ktora ma metke 86i jeszcze jest przyduza

Gość gość
dzięki dziewczyny :) Upewniłam już się, zamawiam 98-104.