Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie psy wzbudzają w was strach ?????

Polecane posty

Gość gość

Np. Doberman , Owczarek niemiecki ?? Mam zamiar przygarnąć dobermana i mam nadzieję że gdy będę z nim na spacerze to ludzie będą się trzymać od nas z daleka :D

Gość gość
każdy obcy, bo jest nieprzewidywalny i np. gdy będę chciała go pogłaskać on może skoczyć na mnie przy ludziach i opleść mi nogę i nie będę go mogła odczepić i będą się śmiać ze mnie, że pies mie yebał

Gość gość
a najgorsze są właśnie te małe, bo mają chwyt godny zapaśnika, a ty boisz się że jak zaczniesz się mocniej szarpać, to zrobisz mu krzywdę i dopiero będzie afera

Gość gość
żadne.

Gość gość
psy to darmozjady

Gość gość
Myślałam że czym większy pies tym bardziej ludzie się go obawiają

Gość gość
mylisz się. ta reguła dotyczy tylko penisów

Gość gość
Jak się chcesz trzymac z daleka od ludzi to nie wychodż z domu!

Gość gość
Autorka Chodziło mi na spacerze , kiedyś widziałam dziewczynę z takim wielkim dalmatyńczykiem to ludzie chodzili z daleka od nich .. To mi się podoba a jak idzie się z malutkim pieskiem to trzeba uważać żeby ludziska ci go nie zdeptali.. Ogólnie chciałam się dowiedzieć czy jakieś psy większych lub mniejszych ras wzbudzają w was strach

Gość gość
ogolnie sie nie boje bo nie mialam zadnej jakiejs strasznej sytuacji z jakimkolwiek psem aczkolwiek kiedys stanelam oko w oko z psem ktory siegal mi do pasa (serio) nie wiem jaka to byla rasa i szczerze poczulam maly niepokoj. Chyba nigdy nie widzialam tak ogromnego psa! Na szczescie wlasciciel byl blisko i pies tez byl spokojny ale jakby sie chcial rzucic to bym byla bez szans zadnych Tak ogormnego psa bym nie chciala miec

Gość gość
pitbull, jak widze takiego bez kaganca od razu przechodze na druga strone ulicy albo jak najdalej od niego

Gość gość
psu nie mozna okazywac strachu, one to swietnie wyczuwaja jak ktos spotka agresywnego, wscieklego i glodnego psa nie nalezy robic g***townych ruchow, nie uciekac, nie krzyczec. Spokojnie sprobowac sie oddalic

Gość gość
we mnie żadne, bo kocham psy i nie boję się ich, a nawet lubię jak na mnie skaczą, a dobermany to moja ulubiona rasa, ale mam kundelka, ze schroniska 😍

Gość gość
Żadne. Strach to sygnał do ataku :) A psy są kochane i nie trzeba ich prowokować. Zwykle same boją się bardziej niż Wy :D:D

Gość gość
Dev666 dziś kup doga niemieckiego ludzie sie ich boja bo sa duze XX Chyba ty. Ja jak widzę doga niemieckiego od razu pytam właściciela czy mogę się z nim przywitać. Psy są kochane a dogi niemieckie to takie przytulanki :) Kocham <3

Gość gość
ogólnie nie boję się żadnych zwierząt, prócz ludzi, ludzie to największe goowna, zieją agresją i nienawiścią tylko ich się boję :)

Gość gość
zwykle ale nie zawsze, ile bezdomnych ma psy ktorych nie szczepia, jesc daja jak sami cos znajda. ja spotkalam wiele razy psy ktore sie ludzi nie boja a odwrotnie

gość dziś ja sie nie boje zadnych psow wszystkie sa fajne napisalam ze inni ludzie sie ich boja a nie ze ja sie boje

Gość gość
Tak, racja. Ludzi boję się najbardziej. Psów nigdy. Wole być pogryziona przez psa niż pobita, zgwałcona i okradziona przez jakiegoś gościa. Ogólnie psy są spoko a ludzie to zło.

Gość gość
pitbulle i te male szczekacze rzucajace sie do nog omijam z daleka

Gość gość
jakbym sie bala ludzi i kazdego podejrzewala o g**** i morderstwo to bym z domu nie wychodzila. psow mozna uniknac ludzi nie

Gość gość
Pitbulle też są ok dobermany to już inna sprawa. Wszystko zależy od właściwego wychowania psa. Na drodze staram się unikać psów, które zdają się być agresywne, nad, którymi nieudolny właściciel nie ma kontroli. Reszta jest ok.

Gość gość
jakbym sie bala ludzi i kazdego podejrzewala o g**** i morderstwo to bym z domu nie wychodzila. psow mozna uniknac ludzi nie X Co nie znaczy, ze ludzi nie można się bać. A nawet trzeba. Ja nikomu nie ufam. I znacznie lepiej na tym wychodzę.

Gość gość
14:56 - zgadzam się.

Gość gość
Ja się boje tych dużych jedyne co lubię owczarki niemieckie bo w większości to mądre są

Gość gość
nienawidzę małych rasowych goowniaków, przeświadczonych o tym jakie sa wspaniałe, czyli yorki, maltańczyki, shi tzu, pekińczyki, ratlery i inne , z małych fajne są tylko kundle i jack russel teriery

Gość gość
A mopsy też są spoko. Yorki to agresory. Jeden zaatakował mojego labradora. Musiałam interweniować, bo właścicielka oczywiście miała to w d pie

Gość gość
Yorki są groźne i agresywne

Gość gość
zdecydowanie york! Temu to nigdy nie wiadomo co do lba strzeli.