Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Filip354

Sygnały kobiety...

Polecane posty

Gość Filip354

Poznałem Ją przez internet, spędzamy ze sobą praktycznie cały wolny czas, głównie rozmawiając, spotkaliśmy się raz i po spotkaniu kontakt się nie urwał. Jeżeli nie rozmawiamy przez internet to głównie dzwonimy do siebie i rozmowy trwają po 30 minut. Ze mnie padło już dużo slow uczuciowych, naprawdę dużo. Zaproponowałem kolejne spotkanie, odmówiła. Potem wprost jej powiedziałem ze chce się z nią umówić, zgodziła się ale temat wygasł bo liczyłem na jej intencję. Często jak dzwoni mówi mi kiedy wrócę bo smutno jej beze mnie albo kiedyś wyszedłem, mówiąc ze wychodzę wieczorem, była wtedy zła przez jakiś czas. Zapytałem dlaczego jest zła odpowiedziała ze jest zazdrosna. W gruncie rzeczy często ma do mnie pretensje o byle co i szczerze powiem ze mi się to troszkę podoba. Ja dałem jej naprawdę miliony sygnałów i chciałbym aby w końcu i ona zaczęła ze mną poważniej rozmawiać o nas ( o ile "nas" zacznie istnieć ). Jak mam zareagować, obudzić Ją ? Mam na jakiś czas olać, odpuścić i pozwolić zatęsknić ? Czy zaproponować dłuższe spotkanie np. wakacje ?

Gość miłkaja
A nie lepiej jej napisać, to co nam? Normalnie, jak z kumplem z nią pogadaj...powiedz jej o swoich wątpliwościach, powiedz, że masz ochotę rozwinąć tę znajomość, ale z jej strony widzisz niezrozumiałe sygnały i nie wiesz co masz dalej robić. Powiedz, że chciałbyś aby się zdecydowała na spotkanie, bo chcesz ją bliżej poznać. Oczywiście ma znaczenie, czy jesteście z jednego miasta. Jeśli tak, to wydaje mi się, że nic z tego nie będzie. A jak mieszkacie daleko od siebie, to może być wiele powodów jej zachowania: brak kasy/czasu/możliwości przyjazdu.

Gość gość
A co jeśli odmówi ? Jeśli znowu przemilczy to co powiedziałem

Gość miłkaja
to po co się masz angażować, jak jej nie zależy?