Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wrocil z wyjazdu i nawet sie nie odezwal

Polecane posty

Gość gość

nie widzielismy sie ponad tydzien, prawie zupelnie bez kontaktu. dzisiaj wrocil i nawet nie odezwal sie. przykro mi :(

Gość gość
Skąd wiesz ze wrocił?! Może jest zmęczony i chce odpocząć. Przecież to ty się możesz odezwać.

Gość gość
jego samolot wyladowal pol godziny temu. juz pewnie jedzie a wlasciwie jest wieziony do domu.

Gość gość
oni tak mają,naucz go ,jak ma się zachowywać w ogóle się nie odzywaj,zresztą sprawdzisz czy jemu na Tobie zależy tak,jak Tobie na nim

Gość gość
Odczekaj jeszcze chwile. Może ogarnie się i zadzwoni. Panikowala bym jakby się nie odezwal prze 2 dni a nie 30 min od powrotu.

Gość gość
a jutro pewnie zamiast sie ze mna spotkac pojedzie do rodzicow. szczerze mowiac mam juz dosc tego ze zawsze jestem na koncu listy jego priorytetow. ale nie potrafie zrezygnowac, mimo wszystko mi na nim zalezy. ten wyjazd tez zaplanowal i mi nic nie powiedzial, dowiedzialam sie od niego przypadkiem, byl swiecie przekonany ze mi mowil. to zabolalo jak policzek, wszyscy wiedzieli oprocz mnie.

Gość gość
Oni tak mają moj też sie nie odzywał przez tydzien ja rownież sie nie odzywałam aż wkoncu dzisiaj napisałam smsa odp że pracuje dziś w domu i takie tam wieć teraz poczekam na jego odzew jeśli się nie odezwie ja też nie bede sie odzywać odpuszcze Sobie a wtedy on bedzie latał za mna ale bedzie juz za pozno :)

Gość gość
Zamoczyl to co ma się starać? Olej go trochę to wtedy sam będzie się starał, uwierz mi to działa najbardziej

Gość gość
a w czym problem bo chyba spoko wszystko jest tylko facet tylko pewnie ma kogos na boku 333 www.youtube.com/watch?v=v3ruLZoFe44

Gość gość
ponad tydzien jakos wytrzymalam bez niego wiec chyba najgorsze juz za mna. jutro sobie zaplanowalam ciekawy dzien, wiec moze nie bede tak o tym myslec i przezywac. ale i tak mam zal o caly ten wyjazd i to jak to rozegral.