Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ilona91

OSOBY OTYŁE A SEKS

Polecane posty

Gość Ilona91

hej czy są tu osoby otyłe, które się nie krępują swoją wagą, a nawet otwarte są w sprawach seksu?

Gość gość
Grube są łatwe :D

>>>hej czy są tu osoby otyłe, które się nie krępują swoją wagą, a nawet otwarte są w sprawach seksu?<<< A czym miałbym się krępować ? Jak kobieta jest szczęśliwa :) w moich wielkich ramionach, to po co swoich niedoskonałości miałbym się na siłę doszukiwać :) ? x Bez otwartości nie ma dobrego seksu :D.

Gość ilona91
nie o to mi chodzi, szukam kogoś chętnego do pomocy, piszę pracę magisterską na temat preferencji seksualnych osób otyłych i brakuje mi kilku osób, a czas goni..

>>>Grube kobiety są tak zdesperowane ,że ...<<< Jak lubisz g_wno smakować, to zachowaj to dla siebie. Jak zwykle ŚMIECIE od razu korzystają z możliwości naplucia na kogoś :(.

Gość ilona91
hej wszystkim osobom otyłym, które tu się wypowiedziały, zarówno płci męskiej i żeńskiej! :) jestem studentką UMCS-u i piszę pracę magisterską na temat preferencji seksualnej osób otyłych. Strasznie mi ciężko zebrać osoby do wypełnienia mojej ankiety, a czas leci, 16 marca wygasa mi jej aktywność... wypełnienie jej zajmuje ok godziny, pomożecie?

Gość ilona91
będę megawdzięczna.... bo jest to niezbędne do dalszego ruszenia z pracą... na dole podałam link. Oczywiście, zaczynając wypełniać ankietę należy zaznaczyć, że ankieta jest dla mnie - Ilona Heleniak http://www.ankietka.pl/ankieta/174196/autoportret-steina.html Każdemu kto zechce pomoc WIELKIE DZIĘKI !

Gość ilona91
Podałam linka debilu :o

>>>Grube kobiety ciągle są spocone i śmierdzą<<< a Ty się tym podniecasz i pot z ich stóp zlizujesz zboczeńcu.

Gość gość
A kto chce z grubymi uprawiać seks :O? ja bym się brzydziła otyłego faceta, fuuuj :O przecież taki sapie jak lokomotywa

>>>Podałam linka debilu<<< Jednak niektóre imiona określają ludzi :(. x Mieliśmy w podstawówce wybitną kretynkę o imieniu Ilonka. Nawet nauczyciele jaja sobie z niej robili :D :D :D. x Masz może imię po matce :D ? x Nie dziwię się, że ludzie nie chcą Ci w tej ankiecie pomóc, skoro z tak ogromną "kulturą" ich traktujesz. x Zobacz o której zamieściłaś linka i o której zapytałem Cię (w dobrej wierze) o lokalizację owej ankiety. x Teraz to się w d_pę pocałuj niedorobiona studencino.

Gość Ilona91
ilona91 dziś podałam linka debilu pechowiec.gif ---- to podszywanie się, nie ja. link jest podany, sprawdzałam - działa, na szaro się wyświetla

Gość gość
Misio1 nie broń tłustych bab bo i tak nie umoczysz :D

Nie sądzę byś na tym forum coś uzyskała. Zajrzyj na NETKOBIETY.pl

Gość Ilona91
misio1 - to ktoś się podszył, nie ja.... teraz ty wykazałeś się kulturą.... jednak podanie linku na kafeterii to był błąd, tutaj tylko roi się od tych, co prowokują.... ok, ja stąd uciekam, jak ktoś będzie chętny do wypełnienia, DZIĘKUJĘ ! wszelkie chamskie odzywki to PROWOKACJA ! Życzę dobrej nocy

Gość ilona91
Misio1 ty chyba jestes seksualnym frustratem który wieczorami jedzie pod jotpegi z grubymi babami :(

>>>Misio1 nie broń tłustych bab bo i tak nie umoczysz<<< Będę bronił kogo zechcę :D. x Tak jak Ty, ubliżasz innym dla poprawienia własnej samooceny :(, tak ja występuję w ich obronie i dzięki temu czuję się lepiej :D. x Po prostu jeden z nas jest ścierwem, a drugi człowiekiem :).

Gość gość
Łatwe to są chude, większość prostytutek jest chuda od tego wysiłku. Jak je posuwa dziennie ilus tam facetów to traca dużo kalorii.

>>>a jak ocenisz moja figure?<<< Dzięki Tobie wiem, że na produkty Elektroluksa już nawet nie spojrzę :D :D :D. x Robisz im tutaj doskonałą ANTYREKLAMĘ :D :D :D.