Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kibel moze sie zapchac od splukiwania w nim tamponow

Polecane posty

Gość gość

??

Gość gość
TWÓJ ZAPCHA SIE NAPEWNO:D cztery baby w domu:)

Gość gość
Ja piertole :o kurfa debilko chyba SE jaja robisz ? Ale sobie siary narobisz :D jak przyjdzie to odpychac :D uahahaha :D

Gość gość
będziesz wylizywał resztki z kibla? smacznego:)

Gość gość
Zapchać może nie, bo rura odpływowa jest zbyt duża, ale nie rozpuści się w wodzie jak papier toaletowy. Wyrzucenie zużytego tamponu do kosza na śmieci chyba nie jest jakimś dużym problemem, co nie?

Gość gość
słowo "kibel" używa tępa patologia

Gość gość
kurffa ale ja mieszkam z facetami i co ,za kazdym razem mam schodzic z 5 pietra zeby wyrzucic do smietnika ? czy moze wyrzucac przez okno ? :o

Gość gość
Nie zapcha się ? Haha ostatni pewna Niemka z córeczka zapchaly :D ich miny bezcenne jak się wydało :D

Gość gość
A nie masz w domu kosza na śmieci, że z każdą pierdołą musisz latać na dół? Czy może ci faceci przeglądają regularnie zawartość kosza na śmieci?

Gość gość
Nie wiesz ze takie rzeczy zawija się w papier ew specjalny woreczek i wyrzuca do śmietnika? A faceci doskonale wiedza ze takie rzeczy u kobiety maja miejsce i nie maja z tym problemów ,to ty sobie cos w główce stworzyłas

Gość gość
może zapchać się wszystkim, nawet ekskrementami, jeśli po latach zmniejszy się drożność, bo odłoży się kamień bo strumień wody spłukującej słaby bo źle ustawione odpływy bo stare rury żeliwne bo idiotki i idioci wyrzucają do klozetu co popadnie są kubły i tam wyrzucaj te tampony możesz owinąć papierem toaletowym możesz mieć osobny kubeł co za ludzie z najprostszych urządzeń nie potrafią korzystać :O

Gość gość
Ja nie wiem skąd się takie pustaki biorą ? :o

Gość Ale prowokacja xD
10/10 :D

Gość gość
jestem pie/rdo/lnie/ty:( piotr ze ŚWIDNIKA:(

Gość gość
No mam nadzieje ze to prowo :o ze faktycznie nie ma takich ćwierć mózgów

Gość gość
jakim to trzeba byc debilem zeby tampon czy podpaske wpychac do kibla. takie cos zużyte sie skręca i owija w papier i wyrzuca do smietnika i nie nie musisz tepa strzalo zlatywac za kazdym razem z góry do kontenera. jak potrzymasz takie cos do wieczora w worku na smieci i wyrzucisz raz dziennie to nic sie nie stanie

Gość gość
ja zjadam tampony wszystkie,nawet te od sasiadek;) piotr ze swidnika:)

Gość gość
Oczywiscie,ze moze sie zapchac od tamponow,podpasek a nawet platkow kosmetycznych... a tym bardziej od gazet gdy np. braknie papieru toaletowego.

Gość 10 na 10
:D :D :D :D :D :D :D

Gość gość
moze

Gość gość
u mnie sie zapychal ale nie wiem od czego.

Gość gość
od gó.wna a od czego

Gość gość
Mi ostatnio synek zapchal papierem toaletowym :o o boże co ja się nie nameczylam :( i wcale dozo go nie wrzucił

Gość gość
Jaką trzeba być bezmózgą debilką żeby wrzucać tampony do muszli !? Nie masz kosza na śmieci w mieszkaniu idiotko?? Chyba potrafisz zawinąć tampony w papier i wrzucić do kosza, a jak się wstydzisz kolegów (chociaż chyba nie kontrolują tego co wyrzucasz) to chętnie zobaczylabym twoja głupia minę jak się rury zapchają i ekipa zacznie wyciągać twoje tampony przy grupie świadków! Dodatkowo panowie od kanalizacji dadzą ci wykład na temat twojej głupoty a na pewno to zrobią. Myślę że zapamiętasz to do końca życia :D

Gość gość
Juz mialem zalane mieszkanie przez tepe baby z gory. Wacka sie zawija w papier toaletowy i do wiaderka na smieci sie ciepie. Coza gupie'baby te niektore. :-(

Gość gość
Dawno się tak nie uśmiałam!:):):) Autorka jest "boska", a komentarze cudo:) A toaletę mozna zapchac jeszcze tym najtanszym, szarym , "ściernym " papierem toaletowym.:)

Gość gość
A słyszałaś o czymś takim jak kosz na śmieci? Do kibelka to taki mały zgrabny kubełek przeznaczony właśnie na zużyte podpaski i tampony. Polecam

Gość gość
Wacka sie zawija w papier toaletowy i do wiaderka na smieci sie ciepie. x Zawijasz sobie wacka w papier toaletowy i wyrzucasz do wiaderka na smieci ???? :D

Gość gość
Tampon się nie rozpuszcza i nie rozdrabnia, jak za przeproszeniem kupa. Ja przerobiłam remont kanalizacji w starym domku, jest duzo kamienia i złogów w rurach, przewężeń...widzialam te stare rury od środka....Jesli producent tamponów pisze na opakowaniu- wrzucać do kosza, to do kosza, drogie panie. Bez negocjacji.

Gość gość
zależny jakiej wielkości są tampony a jakiej średnicy kibel !!! :D