Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TPLINKFanuc

Moja nażeczona i jej spotknie

Polecane posty

Gość TPLINKFanuc

Witam Jestem z panią narzeczoną K. od 5 lat w związku. Początek był wspaniały, jednak coś mi zawsze w niej nie pasowało... Nie ufałem jej do końca. Zawsze się oglądała za innymi mężczyznami, proponowała aby na imprezie robić zawody kto więcej wyrwie osób, na sylwestrze jednym poszła sama tanczyć na parkiet, gdzie ja byłem obok mówiąc "ja chce sama". Ostatnio na sylwestrze poznaliśmy grupkę chłopaków, tam pół sylwestra bujała się z nimi gdzie je byłem z bratem i jego narzeczoną obok. Doszło do tego, że szła pod rękę z jednym z tych "panów", a ja przed nimi. Nie reagowałem, bo chciałem sprawdzić jak się dana sytuacja rozwinie. Tłumaczyła potem, że to moja wina, iż nie podeszedłem i nie interesowałem się nią. Teraz sytuacja ----> Kiedyś poszła na dyskoteke z koleżankami, upiła się, wróciła i dzwoniła do mnie o 2.00 w noc. Mowiła jak ja podrywał pewien chłopak, jaki z niego przystojniak, jakie miesnie ma itp. Mowiła ze dała mu swoj numer, bo potem kolezanke chce z nim umowic. Zrobiłem jej awanture, prawie się rozstalismy, obiecywała, przepraszała. Za tydzien po awanturze, zobaczylem smsy w jej komie (skasowane, ale slad byl ze pisała). Od tego zdarzenia mineło z 8 miesiecy i z nieuwagi sie wygadała. Powiedziala "ze jak byla na tenisie z G." i sie wydało, że sie z nim spotkała. Teraz jej nie ufam, nie wiem co dalej. Podobno tylko raz taki wystepek byl i ona tylko chciala sie nauczyc w tenisa grac, a on byl instruktorem :D smieszne..... Prosze o opinie

Gość gość
zostaw ta puszczalska k***e

Gość TPLINKFanuc
Dodam, że ja na poczatku zwiazku nie bylem uczciwy tez, spotykalem sie z pewna dziewczyna i z nia rownoczesnie, przez okolo miesiac. Bylo to spowodowane tym, że moja obecna narzeczona mnie zwodziła, i dopiero po okolo miesiacu zgodzila sie ze mna "chodzic".

Gość gość
takie cos chcesz na zone matke twoich dzieci opamiętaj się teraz powinno być cudownie zostaw ta szmate zanim będzie za pozno

Gość gość2103
Dokładnie, ona Cię w **uja robi, Ty o tym wiesz i jeszcze z nią siedzisz :D Daj sobei spokój i znajdź bardziej wartościową dziewczynę

Gość TPLINKFanuc
Kazda Wasza opinia jest ważna, dzieki

Gość Ferencyyk
A możesz mieć dostęp do jej kompa?

Gość gość
naRZeczona

Gość TPLINKFanuc
Komputer jest czysty, mysle, że ona ma pojedyncze takie wybryki. Nie spotyka sie z innymi, jedynie jak okazja sie zdarzy typu przystojny mezczyzna. Nie jestem przekonany, ze spala z nim, ona tlumaczy ze to tylko spotkanie z kolega na tenisa, jedynie co zle zrobila to dala numer na disco. Głupie myslenie

Gość gość
Chcesz do końca życia się zastanawiać czy jesteś jej jedynym? Szukaj innej...

Gość helikon_
Powiem Ci coś. Dobrze Ci radzą tutaj ludzie. Może jesteś w niej zakochany i dlatego masz jakieś wątpliwości. Ta kobieta to typ takiej "kotki". Z tym pogada, z tamtym zagada, lubi jak jest kokietowana. A Ty jesteś dla niej narazie kołem. Spotkałem się z pewną mężatką. Znamy się na tyle długo by zauważyć w niej, że ona jest taka sama. Lubi być kokietowana, szczyci się tym, że ktoś do niej zagadał, zaprosił gdzieś. A mąż albo jest na tyle głupi że nie dopuszcza tej myśli albo ślepy. Pomimo, że na początku coś do niej czułem, tak teraz nią gardzę. Gardzę też sobą ze dałem się zmanipulować i zgodziłem się na taki układ. Z tego wszystkiego to szkoda mi jej męża, bo nie wie kogo poślubił. Uwierz mi, że takie zachowania można wyczuć zaraz. Jakbyś jej wystarczał tylko Ty, to nie szukałaby pociechy u innych i jeszcze Ci o tym mówiła, bądź kryła się z tym. Zostaw kotkę i szukaj prawdziwej kobiety, wartościowej. Nie rozumiem, jak można mieć w głowie takie siano.

Gość Ferencyyk
Ale sprawdzałeś już jej komputer? jesteś tego pewny, że jest "czysty"? Bo na moje oko jeśli dziewczyna rozdaje innym numery i potem się z kimś umawia na tenisa to w sieci też szuka sobie takich "rozrywek". Może tylko Ci się wydaje, że komputer jest czysty, bo wszystko po sobie kasuje i dobrze ukrywa? Domyślam się, że to musi być męczące takie ciągłe poczucie niepewności.

Gość gość
Latawica jak nie wiem, albo niech zarabia dla Cebie dupą albo ją zostaw, kurwę.

Gość QubusQ
jak chcesz jej sprawdzić kompa to zainstaluj jej SpyLoggera. Będziesz miał pełny wgląd co robi na kompie, z kim pisze itd. A wydaje mi się że skoro tak chętnie rozdaje numer tel i spotyka się potem z jakimś gościem to i na kompie coś znajdziesz. Moim zdaniem lepiej się upewnić. A jak chcesz więcej poczytać o tym jak to działa to możesz tutaj http://www.spyshop.pl/monitorowanie-komputera-113