Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama95

potrzebuje pomocy

Polecane posty

Gość mama95

hej mam roczne dziecko i mam 20 lat . Jestem w 8 tc lecz nie mogę urodzić dziecka poniewaz chcą mi zabrać dziecko przez chłopaka ... po porodzie poszłam do pracy pracowałam całymi dniami a on chodził z dzieckiem do kolegów dlatego musiałam zrezygnować z pracy aby zająć się dzieckiem on nie pracuje przyznam że się go trochę boję po prostu bez mojej zgody muszęu się oddać i tak nikt nie uwierzył moja mama mnie nie wspiera nie wi co mam robić . kocham synka jest taki radosny proszę pomóżcie mi może macie znajomych którzy mąją tabletki na poronienie? gdybym mogła to bym się zabiła ale muszę żyć dla synka bez niego moje życie nie ma sensu...

Gość gość
skoro masz już jedno dziecko to drugie nie zrobi aż takiej różnicy jakoś sobie poradzicie

Gość gość
nie załamuj się, tak jak pisała poprzednia osoba, przy drugim dziecku jest już lżej. Do rozwiązania jeszcze mnóstwo czasu, na pewno coś wymyślisz przez ten czas. Miliony rzeczy mogą się wydarzyć do tej pory. Jak chłopak Cię przeraża to kombinuj jak zabrać małego i uciekać od tego typa, jeszcze Ci krzywdę zrobi. Trzymam kciuki, powodzenia! ;)