Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks z 40 latkiem. Czy w tym wieku, faceci dają radę ?

Polecane posty

Gość gość

Mam 19 lat i swojego czasu zauroczyłam się w 39 latku. Na początku myślałam, że to tylko pewne żarty, ale po 1 randce wiedziałam, że nie będzie to nic stałego ale jedynie przygoda. Dziś czeka nas romantyczny wieczór i doskonale wiem jak się to skończy. Nigdy tego ze sobą nie robiliśmy, więc stąd moje obawy. Z rozmów wiem, że od momentu rozwodu czyli 6 lat był sam i z nikim się nie spotykał, obawiam się, że może mieć pewne trudności, nie chodzi o to, że najbardziej zależy mi na seksie, tylko obawiam się, że może czuć się niekomfortowo, a chce by zarówno dla mnie i dla niego było to cudowne przeżycie, szczególnie po tylu latach samotności. Jak sądzicie, jak to z nimi jest ?

Gość gość
facet może nawet i do 70 a 40 to jeszcze młodziak.

Gość gość
Ja miałąm seks 26 lat z 57 lat facetem.Szczytowałam dwa razy.Po wytrysku nie oklapł mu członek jak o młodego chłopaka.Do wytrysku trwało dość długo i zdąłyłam mieć dwa szczytowania.Oczywiście nie brał żadnych tabletek.To sprawa indywidualna u faceta jak i u kobiety.Koleżanka miała seks z 68 latkiem i był wspaniały.Długo zawsze trwa nim oklapnie nie jak u młodego.A starsi faceci dbają by to dziewczyna miala orgazm potem on a nie jak młodzi byle on się spóścił i myśli,że jest supermenem!Młodzi będą się pluć bo są słabi w te klocki tylko im ambicja została a nie by dogodzić partnerce.

Gość gość
Mam 42 lata jestem bardzo aktywny I chetnie zaspokoje mlodsza

Nie przypominam sobie i zastanawiam się, czemu miałabym napisać coś podobnego... Może jakaś pomroczność jasna:-O

Gość gość
19 lat? Obyś dotrzymała mu kroku.

Gość gość
Jak miałem 40, to dawałem radę. Ale kiedy to było, ho ho...

Dają, dają i to lepiej niż młodzi bo nie są szybko strzelni.

Gość gość
facet może spoko całe życie. nie dotyczy tych co w młodości łykali jakieś badziewie na porost mięśni.

Gość gość
Tak wszyscy mogą :D Salon fajny avatar :)

Ja mam ponad 40 i mi nie staje. Tak już niestety bywa... że muszę niebieskie piksy łykać 4 godziny przed. A jak nie trafię z czasem to mam po bzykaniu.

Gość gość
mam meza , co ma 37 lat (ja 31) i hmmm, mam strasznie duze wymagania co do sexu, teraz jestem najbardziej aktywna i uwielbiam ostry sex, mąz wlasnie w tym wieku daje rade, coraz dluzej moze i moge sobie pouzywac:)

Gość gość
To nie jset wina wieku,bo mają problemy ze wzwodem czy wytryskiem nawet 20-sto latkowie! To wina co jemy i pijemy i zdrowy tyb życia.Też znam dziadka co ma babcię 15 lat mlodszą i daje dobrze sobie rade w seksie,on 56lat.

Gość gość
19:06 masz rację, w pierwszej kolejności choroby układu krążenia mogą powodować problemy ze wzwodem i z ogólną kondycją

Gość gość
Gospodarz nie pier‪dol, tylko od razu powiedz, że byś Erozje przelecial;)

Gość gość
:-)