Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks z 40 latkiem. Czy w tym wieku, faceci dają radę ?

Polecane posty

Gość czterdziestolatek
Ja ma 49 lat i odkąd zdecydowałem sie na permen, nie mam żadnych problemów z sexem, a wręcz przeciwnie :P

Gość gość
też bym erozje przeleciał:-P

Gość malagosia123
Mój mąż ma 43 lata a to co w łóżku wyrabia, to by książki pisać. Ja też dopiero teraz, po skończeniu 37-38 lat zaczęłam "bawić się seksem" (wcześniej to tak bardziej z przyzwyczajenie, bo trzeba, bo mąż chce). Teraz mi się właściwe bez przerwy chce, mąż jak najbardziej daje rade i jest szczęśliwy, że doczekał się takich czasów w sypialni (i nie tylko w sypialni, bo w różnych miejscach nam się na romansy zbierze). Mąż miał zawsze większe potrzeby niż ja, i ze dwa lata temu chciałam mu dać nauczkę, tzn dawać mu tak często, aż mu się odechce, lub choć raz powie "nie mam ochoty". Nic z tego, po chyba trzech tygodniach aktywnego trwania w tym postanowieniu wymiękłam, a on dalej się dopominał. Ani raz jego sprzęt mnie ani jego nie zawiódł.

Gość gość
Up

Gość gość
Moj ma 48 lat bzykamy się codziennie spotykamy się też z innymi parami 1-2 razy w miesiącu bywamy w swingers klubie i spuszcza się 4-5 razy za noc kilka lat temu chciałam go przetestować to w ciagu niedzielu spuscił się 16 razy

Gość Ciekawa99
Ja mam 19 lat a mój narzeczony 36. Jesteśmy juz 3 lata w zwiazku, mieszkamy razem a sex jest cudowny