Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wasze hity i kity z Lidla

Polecane posty

Gość gość
jeden wielki kit to napoje i soki. nigdy nic pijalnego tam niekupiłam

Gość gość
wędliny Pikok, dobre z dużą zawartością mięsa

Gość gość
Co ty chcesz od sloikow dizzy???Ja kupuje,chwale sobie,dzieciom smakuja - a np bobovity nie rusza. Co kto lubi. I cena niska. A precier owocowy to nic innego jak przetarte owoce... :o

Gość gość
Czasowo rzucają w lidlu świetne masło orzechowe z kawałkami orzechów. Jak wrzucą to kupuję sobie na zapas bo bardzo je lubimy.

Gość gość
Dla mnie hitem jest żel do kąpieli Finale zapach Forest Rain.

Ja lubię: -czekolady z orzechami te zielone -papier toaletowy ten pachnący (chociaż nie jest zbyt wydajny) -środek do czyszczenia wc -przecier pomidorowy z kartonu -makaron spaghetti -płyn do płukania niebieski (nie pamiętam, jak on się nazywa) -parówki piratki -nawilżane chusteczki -piżamki dla dzieci i dla siebie -biustonosze - jakościowo nie odbiegają od zachwalanych marek, miseczki idealnie pasują na moje piersi, piorę w pralce i nic się z nimi nie dzieje. Ponadto kupuję w lidlu takie rzeczy jak cukier, mleko, ręcznik papierowy, jogurty, kajzerki te ciemne, czasem jakieś ubrania dla dzieci, ja też mam ze 2-3 bluzki i są ok.

A kity: - pieczywo (oprócz kajzerek, które i tak trzeba zjeść zaraz po zakupie, bo potem robią się twarde i niesmaczne) - płyn do szyb - gumy do żucia - proszek do prania formil (nie wiem, co mnie podkusiło)

Gość gość
dla mnie hitem sa rzeczy których normalnie nie moge dostac w moim małym mieście jak: -jagnięcina -królik -mule -krewetki tygrysie -halibut

Gość gość
Ja nie kupuję w ogóle w lidlu. Mam za daleko tam a specjalnie jeździć nie będę. Bliżej mam tesco, biedronkę.

Gość gość
Jak to, co od nich chcę.. mają cukier i konserwanty.. To nie jest potrzebne malutkim dzieciom!!!

Gość gość
Hity: - produkty Bioterend - chemia W5 eco - niemieckie proszki do bialych tkanin, ktore od czasu do czasu rzucaja na sklep, np. Weisser Riese, OMO itp. - niektore rzeczy z koszow z tygodni tematycznych - tampony lidlowe (nie pamietam nazwy) - platki kosmetyczne Iseree - chusteczki w kartonie Iseree - deser mleczny - kaszka podobna do Smakiji (nie psmietam nazwy), ale tylko ta podstawowa bez dodatkow ma dobry sklad - bulki z ciasta francuskiego z nadzieniem tz frontem w kratke) z dzialu ze swiezym pieczywem; moze nie sa super zdrowr, ale bardzo je lubie od czasu do czasu - kielki (maja rzadko spotykane rodzaje) - sol do zmywarki W5 - chustki Toujours (calkiem przyzwoity sklad, dobrze nawilzone) - niektore egzotyczne produkty spozywcze z tygodni tematycznych Kity: - Wiekszosc standardowych przetworzonych produktow spozywczych i gotowcow choc jest smaczna ma fatalne sklady (bez okularow ani rusz!) - najtansza linia chemii gosp. (nie W5) jest malo wydajna - zele pod prysznic Cien i Finale (rzadkie, wysuszaja skore i jakos dziwnie mi pachna)

Gość gość
Up

Gość gość
hity: czekolady te za 1.99 ogólnie słodycze (jak ciastka, wafelki itp) choć te droższe są pyszne cena takim hitem nie jest ;) pieczywo (jak dla mnie wszelkie (oprocz chleba za 1.50 bo i tak takich nie kupuje, ale chleb drwalski, srodziemnomorski np. ; bulki fitness, bagietki czosnkowe!!!) - najlepsze ze wszelkich marketów w jakich kupowałam! zwlaszcza te bagietki czosnkowe sa lepsze w lidlu niz w biedronce, polo markecie itp. -croissanty - niebo w gebie ❤️ konfitury (kiedys byly te duze słoiki jako konfitury, teraz robia tylko dżemy, nie są złe, ale to już nie to ; ) ) surówki - wszelkie tematyczne produkty - prawdziwy hit, i produkty deluxe - dobre i z dobrym skladem pasztety, ravioli z pistacjami ❤️, desery, itp. kity: proszki ryże (dziwny maja smak) wszystko co jest pod marka pilos (no, mleko ujdzie): serki, jogurty, smietany i serki twarogowe - obrzydlistwo!

Gość gość
Ja kupuje proszek lel do kolorów i płyn do płukania doussy biały i jestem zadowolona

Gość gość
Hity: - tulipany, goździki, żonkile - ciasto tarta bananowa z zamrażarki - ciastko z jabłkiem z piekarniczego, najlepiej ciepłe - schab tradycyjny pilot Kity -ubrania, buty.

Gość gość
Hit : mascarpone - dużo lepsze niż z Piatnicy

Nie narzekajcie tak na tego Lidla :) Ostatnio mieli oryginalne ptasie mleczko z wedla za 10 złotych nawet w dwóch smakach i kupiłam zwykłe i karmelowe. Czasami też dobre napoje mają w promocji.

Gość gość
PILOS WEDZONY TWAROG

Gość gość
KIT pieluchy Softino pakowane po 12 sztuk za ok 10zl takie male paczki teagedia jak cerata