Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAMMA MAMMA MIA

Czy mogę byc dumna z mojej córeczki?

Polecane posty

Gość MAMMA MAMMA MIA

jestem bardzo dumna z mojej 6-letniej córki, jest świetnym dzieckiem. Jest samodzielna, śmiała, umie wiele spraw już sama załatwić, jest lubiana w przedszkolu, potrafi się dzielić. Niby nic takiego ale jednak obserwuje wiele dzieci dookoła w jej wieku lub starszych, które sa kompletnie niesamodzielne, nadwrażliwe, problemowe...

Gość gość
haha, trochę zabawne, że o to pytasz! :)

Gość czuję się dumna
Bo to jest najważniejsze aby być dumnym z własnego dziecka ale z dystansem bez przesadyzmu. Znam sporo 6 latków których jeszcze rodzice karmią bo się zachlapie albo zrobi coś gorzej niż oni sami by zrobili. Moim zdaniem to że dziecko jest samodzielne i potrafi się odnaleźć w różnych sytuacjach to spora zasługa rodziców. Bo to oni je kształtują i narzucają lub nie różne zachowania. Więc możesz być z siebie DUMNA.

Gość gość
No cóż dumna jesteś bo jesteś matka. Takich jak ty jest tysiące. Ja kocham i jestem dumna ze swoich choć mają dużo wad jak zalet. Ale to moje dzieci i koniec :-).

Gość gość
Mamma Mia , możesz być dumna z córeczki i z siebie również. Bo to głównie zasługa rodziców jak dzieci radzą sobie w życiu. Ja również mam bystrą, odważną, samodzielną córeczkę. Jest bardzo opiekuńcza. W grupie mają chłopca z zespołem Downa, z którym spędza dużo czasu, pomaga mu, tłumaczy, uczy go mówić, broni przed atakami kolegów. I z tego ostatniego jestem najbardziej dumna. Z tego, że potrafi pomagać słabszym, że jest wrażliwa gdy innym dzieje się krzywda.

Gość gość
Ja tez jestem dumna z moich dzieci a mam ich 4, wszystkie bardzo dobrze sie uczą, dwoje juz jest na studiach oczywiście dziennych na renomowanych uczelniach.

Gość gość
smiesza mnie takie wyszukane na sile ''zalety''bardzo dobrze sie ucza...kazdy moze sie bardzo dobrze uczyc jesli tego chce,zadna sztuka. sztuka sa wlasnie dzieci tak jak niektorzy wyzej opisali-samodzielnosc ,wrazliwosc od malego...to się ceni

Gość gość
Uważasz ze jesli sie bardzo dobrze uczą to zapewne sa niesamodzielne :)? Moze sa bardzo zdolne ? Niestety nie każdemu jest to dane.

Gość gość
Samodzielności to każdego mozna nauczyć , nawet downa. Tez mi powód do dumy.

Gość gość
smiesza mnie takie wyszukane na sile ''zalety''bardzo dobrze sie ucza...kazdy moze sie bardzo dobrze uczyc jesli tego chce,zadna sztuka. xxx No wlasnie ' jesli tylko chce " :D Ze swieca szukac takich , co to sami chca sie uczyc :D Najmodniejse jest zakuc, zdac, zapomnieć :D

Gość gość
gość dziś Samodzielności to każdego mozna nauczyć , nawet downa. Tez mi powód do dumy. xx Serio ? W takim razie dzieci z zespolem Downa sa bardziej samodzielne od 30 -latków mieszkajacych z mamusiami na ichnym garnuszku :P

Gość gość
Ale czemu w dziale poza Polską? Tatuś Pakistańczyk?

Gość gość
Hehe mamuśki wasze bachory są dla was tylko takie idealne. Poczekajcie jak będą mieć 20 lat i się chwalić a nie 6 latkiem który jeszcze wam da popalić hyhy hy.

Gość gość
Ta aaa tu do kościółka chodzi i dobrze się uczy a potem maryśka w kibelku lub %. I w uwadze dla reportera ,, kiedy popełniłam błąd w wychowaniu,, hyhy hy żałosne baby wpatrzony w swoje dzieci które ząbki jeszcze pokażą

Gość gość
Wiecie co to jest chore. Hitlera czy Putina tez chyba takie cuda wychowywali. Kochane dziec***ełne współczucia , miłości teraz podziwiamy ich cudeńka. Każda matka jest dumna ze swego dziecka o ile je kocha ale nasz bez przesady .

Gość MAMMA MAMMA MIA
moja coreczka jest idealna:-)

Gość gość
Na razie jest idealna. Ciekawe, kiedy przestanie.