Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

u Noxelii w mieszkaniu....

Polecane posty

Gość gość

Jest k**wa taki smród że nawet sąsiedzi sie na nich wkurzają bo cieplo idzie wiosna i zaczyna to wszystko j**ać potwornie oni nawet wody po sraniu nie spuszczają tylko wyciągają to gónwo i do śmieci wyrzucaja tak samo jak brudny papier toaletowy, smród niemiłosierny bo oni nie lubią sie myć

Gość gość
a pies to w ogóle ma p********e bo noxa jak złapie fazy swoje to nie wychodzi z nim na dwór i pies szcza i sra gdzie popadnie, kiedyś nawet pisała o tym jak jej psina zejszczała sie ze strachu przed witem, i dlatego że nie wychodziła bo sie bała stalkerów, a smród u nich że jap*****le!! na całą klatke wali ekstrementami g****ami k***a wszystkim jepie!! :(

Znasz ja osobiscie?k***a to jest patologia i te zdjecia jak ten pies lize jej ....brak slow,to sie w głowie nie miesci...

Gość gość
To ten pies naprawde lizal jej...no wiesz co ?:O

Gość gość
ale patola z tej noxelii, szkoda tylko zwierząt.... :(

Gość gość
Debilko to nie jest ten pies ani to nie jest pitryna noxy!

Gość gość
A skąd mam wiedzieć ludzie ...- no k****a co ty jepnieta plotkaro rozumu nie masz? Ktoś gdzieś piernol a ty gadasz ze się posral. Dno i wodorosty :o n

Gość gość
Tak? To szkoda, że mam screeny, jak noxa sie do tego przyznaje i pieprzy, że się po depilacji śliną psa k***a leczyła :O

Gość gość
O ktos znowu pokazuje swoja niska kulture osobista,bez kretynow i debilek sie nie obejdzie,zal :D

Gość gość
Niunia :D pfff twój nick juz zbyt wiele mówi o tobie :D

Gość gość
To pomyliles mnie z kims innym,bo ja nie zalozylam tego tematu.A wyzywajac kogos od debilek i kretynow,nie jestes lepszy od tej osoby,ktora zalozyla ten temat.

Gość gość
nie kłóćcie sie, pomyślcie lepiej o tym jaki syf jest w mieszkaniu noxy, tam j***e tak że sąsiedzi już do spółdzielni donosili i wytykają ich palcami, no k***a taki fetor że nie da sie wytrzymać, a oni sie jeszcze nie myją, ciuchów nie piorą, j***e zgnilizną na kilometr a jak noxelia ryj otworzy to k***a taki odór zgniłych dziąseł taki smród że człowiek rzyga dalej niż widzi

Gość gość
A skąd ty to wszystko wiesz? Bo ludzie na kafe pisali? Jakoś na tych formach i filmikach nie widać żadnego syfu! Za to ty masz syf zamiast mózgu :o

Gość gość
gość dziś Ale skad gosciu o tym wiesz ?

Gość gość
k***a ludzie wszyscy na grunwaldzie o tym wiedzą, jap*****le smierdzi niemiłosiernie, wystarczy spojrzeć na zdjęcia noxy i tego wita zgnita oni sie nie myją w ogóle a noxa ma ryj cały w wągrach k***a jaki smród!!

Gość gość
Założe się ze to ty nolifie zakladasz w kółko te tematy o nox :o

Gość gość
Wiesz co ? Jak tak czujesz smród to weź kurfa idź do łazienki tam powinnas mieć wanne to taka dooza miska i nałej wody wejdą do środka ( serio) i się umyj jakimś pachnacym mydłem ,zobaczysz ze przestaniesz czuć smród :o

Gość gość
...Śmierdzi

Gość gość
dajcie już jej spokój, to jest nudne, niech stąd wypier/dala i nie wraca...

Gość gość
A tymi hejtami tylko prowokujecie tę idiotkę do powrotu, bo na pewno tu zagląda, tylko nie pisze i niech tak pozostanie.