Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakich uzywacie kremow do twarzy ?

Polecane posty

Gość gość

Jakich uzywacie kremow do twarzy?

Gość gość
ja studentko używam krem Roksa www.roksa.pl

Gość gość
lubie kremy Ziaji zwłaszcza z mlekiem kozim

Gość gość
Nie używam tanich kremów bo z reguły są z dużą ilością sztucznych dodatków i ich działanie jest krótkotrwałe i powierzchowne. Wolę zapłacić więcej ale widzieć efekty. Kiedyś używałam kosmetyków z Loreala ale teraz mogę sobie pozwolić na coś droższego i kupuję Aminocare.

Gość gość
na samym poczatku używałam Biodermy, potem przerzuciłam się na Vichy Aqualia Thermal i długo go uzywalam a teraz kupilam sobie la roche posay. kiedys mialam tez krem Bialy Jelen i byl fajny.

Gość gość
Obecnie Lirene folacyna active ale tylko dlatego ze dostalam na prezent. ogolnie to ziaja oliwkowa :)dobry i tani

Gość gość
dobry krem to wydatek od 100zł w górę, tańsze są do niczego, lepiej wcale nie używać

Gość gość
Apis Żurawinowa Witalność - ujędrniający krem do twarzy z żurawiną i olejkiem arganowym

Gość gość
11.54 spadaj z tymi swoimi złotymi myslami bo sie nie znasz

Gość gość
taa ja mialam kiedys taki krem za 120 zł i tak mnie zapchał ze szok. a kupilam perfekte za 30 zł i idealny. trzeba patrzec na sklad a nie na cene

Gość gość
te od eris mnie np uczulają

Gość gość
poczytajcie sobie składy kremów na opakowaniach nuworyszki żałosne, które do kaski się dorwały po latach biedowania i teraz szpanują, jakby miały czym. puste, durne baby. większość kremów ma niemal identyczne składy, może inne dodatki zapachowe albo całkowity ich brak, może do niektórych dodaje się drobinki złota, czy innych cudów i te są faktycznie drogie, ale większość to to samo. liczy się skład, a nie cena. osobiście używam dove winter care w zimie, świetnie chroni twarz przed mrozem. na noc mam jakiś krem z eveline, za 5 zł w promocji kupiłam. w lecie kremów nie używam żadnych, nie ma takiej potrzeby.

Gość gość
bardzo fajny jest olej arganowy do twarzy, niestety nie nadaje się on do mojej tłustej cery, jest za ciążki...znalazłam ostatnio w internecie krem z dodatkiem oleju arganowego, jest genialny.....uwielbiam go bo nie zapycha, nie powoduje świecenia, doskonale nawilża i odmładza skórę, jest bardzo wydajny i ma świetna cenę. Zamawiam go tutaj http://www.ziolavita.pl/krem-do-twarzy-z-olejkiem-arganowym-eco-argan-face-cream-50ml-marmed-p1810.html

Ja zakupiłam ostatnio vichy idealia skin sleep i powiem wam, że bardzo mi się spodobał.

Gość gość
Kremy to szajs, najlepiej na twarz nakładać oleje, np. arganowy.

Gość darkunia
kawkata ja ostatnio dostałąm w aptece próbkę vichy skin sleep, ale jezcze nie wypróbowałąm, jakich efektó mogę się spodziewać po tym kremie?

Gość gość
Ziaja Masło kakaowe, Ziaja Kozie mleko

Gość gość
kream Roksa najlepszy potwierdzam. tutaj info: www.roksa.pl

Gość gość
używam kremu Celia kolagen nawilżający za 5 zł.jedyny wypróbowany dotąd który nie powoduje u mnie wysypu pryszczy.wszystkie inne szły w odstawkę bo powodowały zapychanie i pryszcze.używam już trzeci słoiczek i jest ok.

Gość gość
Przede wszystkim polskich :-)