Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Większe szanse na kobietę ma facet na wózku czy karzeł o wzroście 169 cm

Polecane posty

Gość gość
Też myślę,że 169 cm u faceta to tragedia :O

Gość gość
ja bym wybrała tego 169

Gość gość
widze ze tu sa nienormalne jakies baby, jak kobieta ma ok 150 cm to jest super ale jak facet ma mniej niz 170 to juz dno? swiat schodzi na psy

Gość gość
150 cm u kobiety to normalny wzrost, ale 169 cm u faceta to nie jest normalne. Zresztą mało jaki facet ma 169 cm, wszyscy faceci koło 30-tki jakich znam mają minimum 170 cm i tego się trzymajmy!! :)

Gość gość
Karzeł: Kobieta poniżej 140 lub mężczyzna poniżej 150. 169 to nie karzeł, tylko czasem fantastyczny facet.

Gość Fulcia
169 cm to nie karzeł tylko czasem fantastyczny facet hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha nie rozśmieszajcie mnie!! Każdy dorosły facet o wzroście 169 cm powinien się wstydzić że nie urósł i ma wzrost jak dziecko. O seksie powinien sobie pomarzyć, bo ŻADNA normalna szanująca się kobieta nie odda się takiemu karłowatemu dzieciakowi. Sorry, ale nie znam osobiście żadnego dorosłego faceta który miałby poniżej 170 cm! 170 cm to naprawdę minimum dla faceta, poniżej to na serio aseksualne dno! Żeby być facetem trzeba sobie na to zasłużyć i minimum te 170 cm mieć!!

Gość gość
Naprawdę głównym atutem lub przekleństwem u faceta zawsze będzie jego twarz. Kobieta ma w sumie aż cztery atuty przyciągające wzrok wywołując w facetach zainteresowanie i dreszcze....

Gość gość
Facetowi na wózku zwykle nie staje a karły to zwykle j/e/b/a/k/i dość wspomnieć Tyriona Lannistera :classic_cool:

Gość gość
a ja mam 165cm i zakochalam się do szaleństwa w chłopaku coś ok. 167cm i pomyslec ze jeszcze się mną bawi,olewa bo widzi ze to na mnie działa ze mi zależy to gra niedostępnego. zrobił się taki powściągliwy i pewny siebie ze aż nie mogę uwierzyć. podoba mi się okropnie..mam go ciągle przed oczami..ma ładny uśmiech i oczy i nosek ;-) a ja mam mega duże powodzenie u facetów mogłabym mieć nie jednego modela a ja poprostu wszystkich olewam,zbywam bo kocham tamtego

Gość gość
Ta wyżej powinna się leczyć! Która normalna kobieta chce faceta-karła!!

Gość gość
dlaczego powinnam się leczyć twoim zdaniem?? on ma śliczne oczy i buzie i usmiech..bez przerwy mam na niego ochotę i myślę o nim...co w tym dziwnego ze mi się akurat on tak spodobał? kocham go bardziej niż mojego pierwszego w życiu chłopaka która był wysoki miał ok.178cm. ale nie działał tak na mnie jak ten...może to też zasługa tego ze jest taki powściągliwy, ze nie okazuje mi uczuć itp no niewiem sama i może dlatego aż tak jestem za nim ale szaleje za nim mimo ze mogłabym spokojnie mieć faceta modela z wzrostem 180 ale model by i mnie nie miał szans przy nim

Gość gość
Jak zyd ,juz nawet ludzi na centymetry dziela. Żeby ino bylo wiecej:-) kuzwa co za narod ,a idzta w huj:-)

Gość gość
oj tak

Gość gość
Karły poniżej 170 cm powinni mieć ustawowo pozbawione prawo uprawiania seksu z kobietą!!

Gość gość
Prawda jest brutalna -tak samo jak dla was grube baby są oblesne, tak dla normalnych atrakcyjnych kobiet karly są fujjjjj! Nawet nie patrzę na nich, są dla mnie niwwidzialni . Facet ma mieć minimum 178 ale to musi nadrobić ciałem i twarzą. Prawdziwy meski od powyżej 180. Koleś 169.,170, 175 to kalectwo zniewiesciale. Nigdy nie będzie meski i takie są fakty.

Gość gość
karzel jak dla mnie

Gość gość
Facet 170 cm może mieć, ale poniżej to nie facet i taki nie powinien mieć kobiety. Osobiście wolałabym faceta na wózku niż karła poniżej 170 cm