Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

katarzyna22

jaka spacerowke polecacie?

Polecane posty

Witam. Szukam nowej spacerowki dla córeczki 8 i pol miesięcznej mamy teraz taka z wózka 3 w 1 ale jest okropna duza nie praktyczna. Musi przede wszystkim być mała wygodna do składania ponieważ dużo spacerujemy. Żeby posłużyła też na.dluzej bo córka juz teraz jest bardzo duża. No i oczywiście Noe za droga za bardzo

Gość gość
My mamy baby design enjoy, kosztowała ok.500 zł. Córka też jest spora, ma teraz 11 miesięcy a siedzisko moim zdaniem jest całkiem duże. używamy od miesiąca, jest lekka. Tylko kosz pod spodem mały jest i jak dziecko śpi to dostęp jest trochę utrudniony,tzn. Trzeba podnieść delikatnie oparcie żeby się tam dostać. Ogólnie bardzo fajna, szybko się składa ale już nie prowadzi się tak lekko jak ten wózek od 3w1, no ale coś kosztem czegoś

Gość gość
Ja jestem nakochana w wozku Nuna , co prawda nie mam go jeszcze bo synek dopiero 4,5 miesiaca ma wiec na lato planujemy dopiero spacerowke.

Właśnie ogladalam na internecie ta baby design i nawet mi się spodobała. Ktoś jeszcze pomoże?

Gość gość
baby jogger citty lite jak dla mnie super, mam zamiar kupic jak bedzie potrzeba bo poki co synus malutki :) co prawda droga ale kolezanka ma i jest zadowolona

Gość gość
Ja ci napisze jakiej nie kupuj-lira 4 sama kupiłam i cholernie sie mecze z tym wózkiem ale córka ma prawie dwa lata i juz nie warto zmieniać.

Strasznie mi się podobają te quinny ale da drogie. Szukam właśnie podobnej do tej takiej na wyglad plaskiej

Gość gość
Peg perego pliko po. Bardzo lekki, zwrotny i wygodny. Prosto się składa. Rewelacja

Gość gość
My mamy espiro metro ale jesli podobna do quinny to na allegro zobacz baby start

Gość gość
ja dziś na żywo widziałam wózek easygo virage, model z 2015r. jest stabilny, kompaktowy,szybko się składa, ma full wyposażenie (folia,torba-przewijak,okrycie na nóżki,uchwyt na butelke,wkładkę lato/zima) i jest w przystepnej cenie (ok. 600zł) wiadomo,że kwestia gustów ale mnie urzekł. http://www.mulan.pl/wozek-spacerowy-virage-easy-go-easygo.html

Gość gość
ja postawilam na model ecco mondo ktory jets bardzo funkcjonalny i wygodny

my kupiliśmy wózek Quinny model zapp xtra, używamy niecały rok i jestem bardzo zadowolona, nadal wyglada jak nówka, lekki, łątwo się prowadzi, po złożeniu zajmuje mało miejsca.

Gość gość
kretynko wyżej: ile płaci ci quinny za wklejanie tego spamu? wejdźcie w jej profil, same posty wychwalające ten szajs. Nie kupujcie zappa, jest mały, dziadowski, nie radzi sobie z nawierzchnia inna niż gładziutki asfalt, w dodatku jest drogi, bo cudów nie ma.

Gość gość
Hej, ja jestem użytkowniczką wózeczka easygo virage. Jak na spacerówkę wygodna, prosta w prowadzeniu, stabilna. A co najważniejsze jest małych rozmiarów po złożeniu, a jak jest rozłożona to synkowi jest wygodnie, a ja wiem, że syn jest bezpieczny. :) Na zakupy się też nadaje, bo kosz jest wystarczająco pojemny. Generalnie mogę powiedzieć, że jestem pozytywnie zaskoczona wózeczkiem.

Gość gość
carello sprint:) parasolka z allegro

Gość gość
Jedna z najlżejszych spacerówek to https://lionelo.com/shop/julie/. Czytałam o niej na blogu jednej mamy, mocno zachwalała, sama kupiłam i faktycznie polecam. Przednia barierka jest, łatwa w regulacji. Wytrzymuje wózek sporo, a wnoszenie na ostatnie piętro w bloku nie jest jakieś specjalnie uciążliwe.

Gość Lexi83

Mam larktale chociaż był on u mnie drugim wyborem. pierwszy byl inyy z oszczedzenia innym nerwow nie powiem jaki, i jezdzilo sie fatalnie, ciaglę cos było nie tak, teraz mamy larktale i spacerki to przyjemnosc juz wszystko plynnie chodzi i sam wozek bardzo ladny, polecamy z maleńką 🙂

Gość xenia
Dnia 6.10.2019 o 17:56, Gość Lexi83 napisał:

Mam larktale chociaż był on u mnie drugim wyborem. pierwszy byl inyy z oszczedzenia innym nerwow nie powiem jaki, i jezdzilo sie fatalnie, ciaglę cos było nie tak, teraz mamy larktale i spacerki to przyjemnosc juz wszystko plynnie chodzi i sam wozek bardzo ladny, polecamy z maleńką 🙂

to chyba jakas nowa firma, bo pierwsze slysze. ale ogladam wozki na ich stronie i wyglada calkiem porzadnie. jeszcze troche sobie poszukam, bo lubie miec pare opcji do wyboru, ale dzieki :)

Gość Anji
Dnia 20.10.2019 o 23:27, Gość xenia napisał:

to chyba jakas nowa firma, bo pierwsze slysze. ale ogladam wozki na ich stronie i wyglada calkiem porzadnie. jeszcze troche sobie poszukam, bo lubie miec pare opcji do wyboru, ale dzieki 🙂

trochę na rynku już jest, ja dopiero stoje przed wyprawką ale siostra ma i bardzo chwali ten wózek wiec cos w tym musi byc

Joie jest sprawdzonym i niedrogi rozwiązaniem. A przy tym bardzo łatwo się składa. A jeśli ma być super lekki to Greentom.

Gość xxxx
Dnia 30.10.2019 o 08:56, Gość Anji napisał:

trochę na rynku już jest, ja dopiero stoje przed wyprawką ale siostra ma i bardzo chwali ten wózek wiec cos w tym musi byc

ok, dobrze wiedzec, ze jednak ktos uzywal juz ich wozkow. dzieki :)