Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

o co jej moze chodzic?

Polecane posty

Gość gość

Corka ma 5 tyg. i tak jak przez 4 tyg byla cudownym noworodkiem tak jak tylko weszla w drugi miesiac zyc nie daje.w kolko to samo piers 15 min drzemki potem na rece na 2h znow piers drzemka na rece wedrowka po mieszkaniu dluzej spi tylko na spacerze. Jak ja odkladam to drze sie w nieboglosy. Glodna byc nie moze bo dokarmiam ja mm i co 3h pijepo50...60ml piers dostaje miedzyczasie. bol kolkowy to tez nie jest smoka nie zabiera wcalale zadneho mam ich 12 i zaden nie pasuje nie mam pojecia co jest. Caly dzien ja na rekach trzymam padam juz.

Gość gość
ja tez tak mam, syn ma 7tyg od paru dni zachowuje sie dokladnie tak jak Twoja corcia. sa to tzw.skoki rozwojowe, nie martw sie minie :) z zabkowaniem bedzie jeszcze gorzej :/ ;)

Gość gość
Ty mnie nie strasz zabkowaniem. Jest cos jeszcze gorszego? Ja blagam o jej sen bo ledwo na nogach stoje.

Gość gość
Moj syn sie tak zmienil jak skonczyl dwa tyg. oj co sie go nanosilismy na rekach to szok. Jedno dobre ze w nocy budzil sie co dwie h na jedzenie ale w dzien ze spaniem byla masakra.