Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pablo26

Podejrzewam ze zona mnie zdradza warjuje....

Polecane posty

witajcie mam nadzieje ze mi poradzicie cos....jestem za granica w pracy zona w polsce z trojka dzieci i spodziewamy sie kolejnego dziecka.i odnosze wrazenie gdy wieczorem z nia rozmawiam ze ktos u niej jest lezy obok niej w lozku i przeszkadza nam w rozmowie itd...ja wtedy warjuje mowie jej ze slysze jak wyszedl z pokoju wlasnie ze on tam jest,ona ma juz dosc oskarzen z mojej strony.ale ja naprawde uwazam ze ktos tam wtedy jest.pomozcie mi co robic....

Gość gość
masz schizofrenie, to można leczyć...

Gość gość
chyba żartujesz, żaden normalny facet nie będzie podrywał mężatki z trójką dzieci i to w dodatku w ciąży. Po prostu dla facetów jest to obrzydliwe .....możesz spac spokojnie ....

A dzieci w jakim wieku są? Przeciez chyba jakby miała kochanka to by się nie spotykała z nim przy dzieciach.... A czy ty czasem nie jesteś chorobliwie zazdrosny?

jestem zazdrosny i to strasznie....i tu jest problem ona juz nie wytrymuje strasznie sie denerwuje ze ja ciagle tak oskarzam.a ona mi przyzeka ze nikogo niema u niej i nigdy nie bylo...

Gość gość
Żona cię zdradza z kosmitą :D

Gość gość
Nie ma nic gorszego niż chorobliwie zazdrosny facet. Ciągłe oskarżenia, podejrzliwość. W pewnym momencie dochodzi do tego, ze sama siebie zaczęłam kontrolować. Ma- sak- ra. I dlatego nie jestem już mężatką, niech sobie teraz znajdzie inną ofiarę do kontrolowania. A Tobie radzę wizytę u psychologa, bo na poczwórne alimenty nie wyrobisz.

Gość gość
Toć to nie mydło i nie zmydli się nie żałuj jej toć w ciąże nie zajdzie hehe :-P

Chorobliwą zazdrość można leczyć(podobno).W moim zyciu były takie 3 m-ce,kiedy spotykałam się z kimś takim,jak Ty.I to były i są najgorsze wspomnienia jesli chodzi o facetów.Kiedy w końcu zerwałam i uciekłam,popodcinał sobie żyły.Szkoda,że przeżył,bo potem dręczył następne kobiety.Nie wiem co z nim się teraz dzieje,bo wyjechałam.LECZ SIĘ!!!

Gość gość
lepiej u krwaca:p zeby c**e jej zaszyl:D

Gość gość
a może Ty ja zdradzasz? juz nie udawaj takiego świętego i nie mecz żony szybciej urodzi:/

Gość gość
dziś wizyta u psychologa??i co on mi pomoze... taaaa, za to na pewno pomoże kafeteria :D:D:D

niewiem juz co robic.ja codziennie odnosze takie wrazenie jakby ktos u niej byl....wyjechalem po by zapewnic lepszy byt.teraz mialem przerwe prawie pol roku bylem razem z nia w domu.a zaczelo sie wszystko w tamtym roku,na skypie gdy z nia rozmawialem to slyszalem jakby ktos obok niej byl i pisal na telefonie takie rozne odglosy i postacie jakby ktos byl.

kafeteria nie pomoze,ale wy mi doradzicie.i czy moje podejrzenia sa wlasciwe.

Gość gość
człowieku a kiedy ta twoja zona ma mieć czas na romanse 3 dzieci z czwartym w ciąży i sama musiałaby mieć jakieś nadludzkie siły, żeby mieć chęci i czas na romanse. Wyluzuj

Gość gość
nikomu nie mozna wierzyc

Gość gość
nawet najlepszy przyjaciel zawodzi

czyli co mam myslec dalej ze zona mnie zdradza....ja niemoge nocami spac,niechce stracic pracy przez to.

Gość gość
Dobrze,że masz tego świadomość z jaką cechą swojego charakteru musisz walczyć. Powiem Ci odpuść sobie podejrzenia i wszelkiego rodzaju takie schizy bo doprowadzisz do zniszczenia swojego małżeństwa. A chyba nie o to Ci chodzi. Lekarstwa na zazdrość nie ma, to Ty sam musisz sobie pomóc, bo faktycznie potrzebujesz pomocy. Odpowiedz mi na jedno pytanie w jakim stopniu kochasz swoją żonę tak w skali 1:10?

Gość gość
kocham ja bardzo bo walczylem o nia kilka lat by zabrac ja z jej pierszego malzenstwa co miala porazkie w nim,ale ja sam widze ze ja doprowadzam do nerw itd...kocham ja w skali 1:10...10!!!bardzo ja kocham.

Gość gość
lecz sie.

Gość gość
Przestancie odpisywac to prowo jest nie widzicie jak on pisze to malotat jakis pisze i ma ubaw

Gość gość
To pisze ten sam co niby wzial sobie babe z 5dzieciakow o on mial niby 21 lat

Gość Xxddddxhgość
Moj maz wlasnie zaczal sie z tego leczyc... Dostal psychtropy. Idz i Jej nie mecz! Myslisz, ze przy trojce dzieci i ciazy jest w stanie znalezc czas na gaha? Puknij sie w kaczan! I z*********j do lekarza bo juz nic Ci nie pomoze... !!!

Gość gość
dziś , porażkie, nerw... Co to za gwara ?

Gość gość
kup szpiegowskie kamery