Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Olej opałowy

Polecane posty

Gość gość

Witam, poszukuje firmy która może dowieźć olej opałowy w dużych ilościach w woj zachodniopomorskim.

Gość gość
pewnie Ci kotku milfetko chodzi o firmę przewozową:)

Gość gość
Z tego co pamiętam firma LOMAX, zajmuje się takim dowozem, spawdz na ich stronie.

Gość gość
jedyna firma jaką znam w tym temacie jeśli chodzi o sprzedaż oleju opałowego jest http://www.rawski.pl/ - można spróbowac dowiedzieć się co i jak dokładniej w temacie.

Gość gość
ja kojarze firme z dystrybutorami. mozliwe ze tam czegos sie doweisz: www.petronova.pl/

Gość gość
Jest prostszy sposób na zakup taniego paliwa. Składasz zlecenie zakupu na www.gielda-paliw.com i tyle naszej pracy. Po kilku dniach otrzymujemy oferty na mail. O dobrych pomysłach warto krzyczeć.

Gość janka8891
A tutaj http://www.pader.pl już zaglądaliście? Mają tam ciekawą ofertę jeśli chodzi o olej opałowy. Jeśli potrzebujecie duże ilości, to myślę, że warto sprawdzić kilka ofert za czym ostatecznie się zdecydujecie.

Gość karoll

Ja olej opałowy LOTOS RED kupuję w hurtowej sprzedaży w Nazali Naft z Braniewa. Jestem zadowolony, że na nich trafiłem, bo ceny mają bardzo korzystne.

Gość marek

Też bardzo polecam Agraoil. Olej napędowy czy opałowy czy benzyna silnikowa - wszystko najwyzszej jakości i w dobrej cenie.