Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćkaterina

Mieszane dziedzi...

Polecane posty

Gość gośćkaterina

Hej prosze o odp, mamy co maja tz dzieci mix, gdzie mama biala. tata colorowy, jaki kolor maja wasze dzieci jakie oczy, opiszcie jak wygladaja, oczekuje dziecka moj partner jest arabem, jasnym o piwnych oczach, mysle sobie jak bedzie wygladac.ja mam jasna karnacje, zielone oczy i braz wlosy. bez wyswizk bo to juz nudne

Gość gość
moj maz jest persem dzieciaki piekne wielkieie oczy, jasna skora

Gość gość
dziedzi? :D

Gość gość
twoje dziecko pewnie bedzie mialo czarne proste wlosy i brazowe oczy raczej malo sie bedzie roznilo od calkowicie bialego, ja mam 3 dzieci z czarnym, maja wlosy i oczy po ojcu skorka dosc jasna chociaz z wiekiem troche sciemniala, ogolnie dzieci mix wychodza piekne i madre

Gość gość
20:06 a jakie ma futro?

Gość gość
Arabem? Poważna jesteś?

Gość gość
Boze swiety z arabem fuj dzieci z murzynami,latynosami nawet z chinczykami sa sliczne ,ale z arabami sa brzydkie maja skore brudna taki brudny kolor :O fuj wstyd ,zeby sie polka ******* z arabem twoje dziecko bedzie brzydkie i wysmiewane plus i tak cie ten arab nie raz skatuje jak psa a ty bedziesz uciekac jak najdalej a dzieciaka ci zabierze

Gość gośćkaterina
Moj Ahmed ma same plusy. Jak boli mnie glowa, to idzie d u p czyć naszą kozę, Zuzię, specjalnie zakupioną na takie sytuacje :)

Gość gość
mam dzieci z nigeryjczykiem i sa sliczne sama w szoku jestem.skora jasna.ale wlosy i oczy ciemne

Gość gość
Prowo denne :/ i tylko po to aby wywołać wojenkę, a jakiej niby narodowosci jest twój Arab bajkopisarko?

Gość gość
mam dzieci z nigeryjczykiem i sa sliczne sama w szoku jestem.skora jasna.ale wlosy i oczy ciemne jak blondynka i ciemny to czesto paskudy malpki ps skoro uwazacie tak to co autorka ma zrobic??usunac?

Gość gośćkaterina
z iraku

Gość gośćkaterina
Wczoraj zupa byla za slona i musialam lizac jego stopy, a potem na zmiane z koza musialysmy sie oddawac. Kocham mojego dominanta :*

Gość gość
Ja mam męża Jordańczyka skóra oliwkowa oczy niebieskie włosy ciemny blond, szatyn sama nie wiem co, a córka to mega mix, włosy blond jak u mnie, oczy niebieskie skóra ciemniejsza taka jak u męża :)

Gość gość
ja am persa sniady wlosy czarneoczy braz dzieci ciemne ale widac ze mixy

Gość gość
Moja znajoma ma z Syryjczykiem. Nie muzulmaninem, tylko ortodoksem. Dziecko ma wlosy bardzo ciemny blad, oczy zielone. Ojciec ma oczy piwne z zielonym nalotem, to sie nazywa heterochromia iridum), wlosy ciemne, chyba braz. Ona ma oczy szare i cirmny blad wlosy. Syn ma normalna skore, nie sniada, ale tez nie taka blado zielona jak niektore polskie dzieci. Ojciec nie ma ciemnej karnacji, raczej przecietna. Matka jest typowy polski bladzoch.

Gość gość
Blond, sorry.

Gość gość
ja mam z sudanczykiembliznaki ale sa ciemne

Gość gość
tzw. niebezpieczne związki, rozumiem ciemnoskóry, ba chciała bym nawet :D ale te rejony, Irak, Iran, Arabia itd no w życiu.

Gość gość
Czy wasi ciemnoskorzy partnerzy mają duże penisy? Pytam poważnie

Gość gość
Tak maja duze i o wiele bardziej sprawne.Odpowiadam powaznie.

Gość gość
ktos ma dziecko z azjata??

Gość gość
Widzialam wiele dzieci polakow z azjatami i icj wyglad zalezy od tego z jakiej czesci azji pochodzi partner. Dzieci z japonczykami maja bardzo czesto niebieskie i zielone oczy i ciemnyblond wlosy, czyli te kolory musza byc w tym regionie recesywne. Jednak oczy sa zawsze lekko skosne (falda epikantyczna, czyli zmarszczka nakatna oka) i rysy twarzy lekko azjatyckie, ale nie tak bardzo. Skora zupelnie jasna, bo jap. nie sa zolci. Dzieci z chinczykami maja jasna skore, ale ciemne oczy i ciemne wlosy (moze nie czarne, ale np. bardzo ciemny braz). Rysy twarzy bardziej azjatyckie niz tych z jponczykami, ale tu zalezy do kogo bardziej bedzie podobne dziecko, np. w przypadku 2 rodzenstwa jedno moze miec bardzo azjatycka urode, a drugie bardzo mieszana z widocznym wplywem genow polskiego rodzica (bardzo jasna karnacja, mniej wydatne azjatyckie rysy itd). Jesli np. rodzic bedzie Tajem albo Indonezyjczykiem czyli z ciemna skora, to dziecko bedzie sniade lub lekko sniade. Oczy i wlosy ciemne. Rysy twarzy azjatyckie lub lekko azjatyckie. Duzo zalezy od cech polskiego rodzica, czy bedzie to np. osoba jasnooka, o blond wlosach i jasnej karnacji, no i oczywiscie od azjatyckosci azjatyckiego rodzica, ktorzy sa bardzo zroznicowani w kazdym kraju i nie kazdy ma stereotypowo azjatyckie rysy twarzy. Wielu azjatow w Azji wyglada dosyc europejsko nawet jesli nie maja w rodzinie mieszancow, po prostu maja takie rysy twarzy (profile). Np w Chinach przy granicy z Rosja istnieje grupa etniczna Hakka, ktora ma urode bardzo kaukaska i wiekszosc jej przedstawicieli wyglada jak ludzie ze zwiazkow mieszanych (bardzo wyrazne europejskie nalecialosci). Hope it helps.

Gość gość
Gościu z 11:33 bardzo ciekawa wypowiedź! Dziękuję, przeczytałam z wielkim zainteresowaniem :)

Gość gość
Ciekawa wypowiedz to była koza Zuzia heheheh jak dla mnie mieszanie sie z arabem to będzie jak żaba z koniem mam nadzieje ze zostawi cię dla innej z ty umrzesz na HIV a na końcu kot zje ci dziecko taka będzie twoja historia głupia szmato jedz z Nin to ci obetnie głowę brudas