Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak to jest z tym zwrotem prowizji na allegro?

Polecane posty

Gość gość

Witajcie! Brałem udział w licytacji przedmiotu. Podałem maksymalną kwotę i wyszedłem z domu. Niestety wygrałem, nie doczytałem że telefon jest uszkodzony, kwota na jakiej stanęło to 102 zł. Niby nie dużo, ale nie potrzebuję zepsutego telefonu. I co teraz? Wiem, że kupujący wystąpił o zwrot prowizji do allegro. Czy to ja będę musiał zwrócić mu prowizję? jak to wygląda?

Gość gość
Pierwszy raz jestem w takiej sytuacji, konto mam od niedawna. Czy może mi ktoś pomóc? z góry dziękuje.

Gość gość
jest tu ktoś?

Gość gość
dostaniesz tylko ostrzezenie od allegro, ale uwazaj bo po dwoch ostrzezeniach blokuja konto. przy pierwaszym razie nie cie to nie obchodzi. allegro zwraca prowizje sprzedajacemu bo transakcja nie doszla do skutku i juz

Gość gość
A jak to jest gdy zamówisz 2 rzeczy od jednego sprzedawcy, a nie zapłacisz za nic, co wtedy? Tak samo to wygląda?

Gość gość
mam podobny problem!!zamówiłam 2 opakowania perfum od jednego sprzedającego, nie doczytałam że ma dużo negatywów, za podróbki!! łącznie do zapłaty ok 200 zł...napisałam prośbę o wycofanie, której nie przyjął!! czy to oznacza że zablokują mi konto!!? proszę o pomoc!!

Gość gość
już się przeraziłam że mnie zablokują!!! w końcu to dwa ostrzeżenia!! zwrotu prowizji też nie muszę zwracać???