Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy od Pań.

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkie Panie oraz ewentualnych Panów. Chciałbym przedstawić swój problem, mam 19 lat podbnie jak była obecnie już partnerka. Poznaliśmy się w pierwszej klasie LO, już po miesiącu byliśmy razem, tak przez ponad rok, następnie mieliśmy rok przerwy. Od stycznia tego roku zaczęliśmy się ponownie spotykać. Wczoraj wszystko zniszczyłem, powiedziałem w żarcie przykre słowa i po prostu mi powiedziała że już nie chce tego związku. Co mam zrobić? Pomocy! Chciałem się z nią spotkać, nie chciała to zawiozłem kwiaty i zostawiłem pod drzwiami. Nic z tego. Proszę o jakieś rady. Najgorsze jest to że chodzimy do jednej klasy i został nam miesiąc nauki. Czekam na propozycję.

Gość gość
dobrze zrobiła, gdybyś ją kochał nie obrażałbyś jej. Najwyraźniej nie zależy Ci na niej skoro robisz jej przykrość.

Gość hphpp
ech, tak to wlasnie jest w tym wieku. zarowno faceci jak i kobiety nie zdaja sobie sprawy z wagi slow. zart zartem, ale zabolec moze. z zartami trzeba uwazac. mlode kobiety tez czesto nie maja jeszcze na tyle pewnosci siebie zeby wziasc to za zart i tyle. nie znaczy to, ze jej nie kochasz ale ze nie masz doswiadczenia. zalezy co powiedziales, nie wiem czy da sie to naprawic. byc moze ma to byc lekcja dla Ciebie i powinienes wyciagnac wnioski, zakodowac, zapamietac i nie powtarzac bledu w przyszlosci.