Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Głupia zazdrość..

Polecane posty

Gość gość

Miałam w okresie buntu chłopaków, były to zwiazki dość dziecinne, pełne zazdrości i toksyn. Nadal jestem młoda, ale w wieku po 20stce juz dojrzalam i wyrosłam z tego okresu buntu. Jednakże sama nie wiem czy zazdrość to nie jest czasem nadal okres niedojrzałości... Do rzeczy: jestem z facetem, z którym zamierzamy sie zaręczyc w tym roku. Meblujemy nasze mieszkanie. On jest mundurowym, a dokładniej policjantem. Jak wiadomo, za mundurem panny sznurem. Na mnie to nie zadziałało, bo zanim dowiedziałam sie o jego profesji, juz sie soba zainteresowaliśmy. Nie daje mi na codzień powodów do zazdrości. Zdaje sobie sprawe, ze jest przystojny, męski. Praca dodatkowo wpływa na jego atrakcyjnośc w oczach dziewczyn, ale także... I policjantek. W naszym zwiazku mamy umowe, ze mówimy sobie otwarcie o tym jesli ktos sie do nas przywala albo nas podrywa. Tak wiec co jakis czas dowiaduje sie, ze nowo przyjęta policjantka jeździ z nim i proponuje mu a to kawę u niej, a to przenocowanie... On mowi otwarcie, ze ma narzeczona i nie jest otwarty, a jesli laska jest namolna to mowi troche gorszym językiem... Ufam mu, ale nie ufam innym :) wiem co powiecie, ze policjanci zdradzają. Wiem ale jesli bedzie chciał to i tak to zrobi niezależnie czy bede trzymać go na smyczy. Ja tak nie chce. Jak poradzić sobie z ta zazdrością? Jak dowiaduje sie, ze kolejna nie rozumie i proponuje mu czy to kawę czy to cos, to mnie cholera bierze. Nie pokazuje mu tego jakos bardzo, zeby nie pomyślał ze jestem desperatka czy cos.

Gość gość
:(

Gość gość
Ufam mu, ale nie ufam innym x nie ufasz mu, gdybyś mu ufała to nie byłoby tego tematu bo wiedziałabyś, że inne mogą na rzęsach stawać i nic nie wskórają

Gość Edel
A nie lepiej poprosić, żeby przestał Cię informować o każdej takiej zainteresowanej? "Co z oczu to z serca" jak mówi przysłowie.

Innym przecież nie musisz ufać, tylko właśnie jemu. Gdybyś mu ufała i miała odpowiednio wysoką samoocenę noe czyłabyś zazdrości. Póki Ci mówi o tym, możesz być spokojna ;) Facet jak zdradza to nie opowiada takich rzeczy.