Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alivka

Jaki kolor do sypialni?

Polecane posty

Gość alivka

Chciałabym urządzić sypialnię na biało - tzn kupić białe meble i szare dodatki. Nie chcę jednak żeby było aż za bardzo biało i zastanawiam się nad kolorem ścian. Jaki polecacie?

Gość gość
Miętowy mmmm w połączeniu z białą styropianową sztukaterią możesz stworzyć istnie królewski klimat w jasnej sypialni mmmmm...

Gość gość
Albo jasny lekko pudrowy róż też bardzo elegancko i na czasie...

Gość gość
Tak zarówno róż jak i mięta do szarośc***asują idealnie:) Najkrótszy i najbardziej rzeczowy topik na kafe

Gość gość
Pięknie:) Duża ta sypialnia?

Ja mam białą sypialnię i wrzosowe ściany, z ciemniejszymi fioletowymi dodatkami. Fajnie to wygląda.

Moja sypualnia również jest biała, białe meble, łóżko, szare zasłony i ronty od szafy i fioletowe doniczki od kwiatów i dodatki w postaci świec, podkładek na komodach...

Gość gość
Jak tak patrzę na gotowe propozycje gogle to myślę sobie że brakuje tam wyobraźni czyli mojej osoby... A ponieważ nie tym się w życiu zajmuję więc chyba minęłam się z powołaniem. Zawsze sama urządzałam wnętrza i zawsze spotykało się to z podziwem innych i pochwałami. Moje rodzeństwo zajmuje się tym zawodowo, być może w mojej krwi płynie taki dar;)

Gość gość
Ja ostatnio oglądałam taki program o urządzaniu wnętrz, nie wiem jak sie nazywa, w każdym bądź razie prowadzony był przez Dorotę Szelągowską, robiła sypialnie w stylu skandynawskim, właśnie białe meble, łóżko było super bo ze względu na mało miejsca było zrobione na stelażu w którym były szuflady i to duże, więc na pewno nie jedno pomieszczą, powiesiła też spore lustro co optycznie powiększyło pomieszczenie, ogólnie bardzo fajne dodatki do tego stworzyła, które pokazała jak zrobić samemu np taka pufa zrobiona z kawałka konaru, a ściany pomalowane były na bardzo jasny błękit, ślicznie to wyglądało, mam zamiar zrobić sobie podobną sypialnie, na pewno takie łóżko i meble, kolor już znalazłam tak mi się wydaje "wiosenny deszczyk" ze Śnieżki

Gość gość
Do takiej kolorystyki polecam naturalną paletę Flugger: http://viewer.zmags.com/publication/7a7cd228#/7a7cd228/1 - takie barwy w sypialni zapewnią przytulny klimat ... a jeśli lubimy ciut więcej koloru polecam pastelową paletę tego producenta (lub piękne kolekcje tapet :).

Gość gość
jasne wnętrza są śliczne, może jakiś pastelowy jasny kolor ? Flugger ma ładne propozycje, odmalowywałam ostatnio mieszkanie i jestem bardzo zadowolona z efektów

Gość gość
Jedna sciana ciemny turkus, pasuje do szarosci i bieli

Gość gość
Ja przy urządzaniu mieszkania często korzystałam z kreatora wnętrz na stronie Śnieżki, żeby móc zobaczyć efekt przed malowaniem, w końcu zdecydowałam się na połączenie delikatnej szarości z różem w sypialni.

Gość alaaaa12
a jakie meble masz w sypialnie? To połączenie kolorów wydaje się bardzo arakcyjne, chętnie bym je uskuteczniła w swoim mieszkaniu. Mam tylko problem z doborem mebli i dodatków. To jak to jest u Ciebie? :-)