Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćlola

praca

Polecane posty

Gość gość
idziesz do PIPu sądu pracy, rzecznika praw obywatelskich,n na policje a jak nie pomoże to podpalasz c***jowi samohód

Gość gość
mają prawo zadzwonić minimum 24h przed podjęciem pracy w nieplanowanym terminie i grzecznie zapytać czy pracownik wyraża na to zgode.

Gość gość
jeżeli postepują inaczej to łamią prawo. doradzam nagrywać wszelkie rozmowy z szefostwem

Gość gość
wyciągacie sobie na ekran główny aplikacje pt: dyktafon i pod pretekstem zamykania drzwi przepraszacie na sekundę po czym wciskacie taki czerwony przycisk z napisem "rec" a następnie wracacie do kontynuowania rozmowy

Gość gość
teoria teorią, przepisy przepisami, a praktyka praktyką, nie wiecie jak jest w rosmanie to morda w kubeł, komu chcesz idioto spalić samochód, no komu ?? jak to jest korporacja a nie firma miecia lub tedzia z żyrardowa

Gość gość
Na stacjach paliw BP tez stosuja tego typu praktyki

Gość gość
idiotką to ty jesteś akurat i już tak nie sraj tym rossmanem bo to powszechnie stosowana taktyka wobec polskich pracowników. nie umiesz/ boisz sie postawić/ zawalczyć o swoje prawa to nie przekonuj wszystkich dookoła, ze muszą być takimi samymi cwelami jak ty co do autorki. Odbierasz telefon i grzecznie odmawiasz mówiąc, że właśnie czekasz na rozmowe kwalifikacyjną do nowej pracy. Finito

Gość gość
Ta praca to masakra...nie moglam juz wytrzymac. Wykorzystywanie ludzi do pracy za trzech, wymagania ogromne i presja z góry. A jak dalam wypowiedzenie to uslyszalam ze powrotow nie ma gdybym chciala wrocic...

Gość gość
nie dość że sama dooopy dajesz to jeszcze robisz za cyngla mafii korporacyjnej: Olaboga nie wiecie jak tu jest!!! jak nie pójdziesz do pracy to zabiją ciebie, twoją rodzinę, twojego psa, kota, którego pogryzł i jego pchły. weź spiertalaj

Gość gość
W siecowkach jest tak wszedzie

Gość gość
straszeni kogoś niemożliwością powrotu z powodu rezygnacji z pracy też jest delikatnie mówiąc niezgodne z prawem. Jak zresztą jakiekolwiek zastraszanie. Człowiek ma prawo do zmiany pracy i do szukania takiej jaka mu odpowiada i nie stoi to w sprzeczności z lojalnością wobec firmy w ramach jakie przewiduje umowa. Jeżeli w umowie nie byo, że po zwolnieniu nie masz powrotu to jest to zwykłe zastraszanie. aż sie kooorfa zagotowałem gdzie ten twój oddział rossmna? bo mam ochote kogoś wyprostować

Gość gość
"nie ma powrotu" ja piertole. Jak ich wyjepe z polski to też im powiem, że nie ma powrotu

Gość gość
Bezrobotny idoto nie wypowiadaj się i nie bądź taki kozak bo nie pracujesz na śmieciówce to nie wiesz jak to jest. Postawisz się lub odmówisz raz czy drugi to CIE ZWOLNIĄ i na twoje miejsce wezmą kolejnego frajera i tyle z twojego kozakowania wielki netowy chojraku ha ha ha ha Pójdziesz do pracy do zobaczysz jak takie cwaniakowanie się kończy, jak dostaniesz dyscyplinarke i brak wypłaty. kozaku...

Gość gość
sram na dyscyplinarki mam ich z 10 po szufladach a poza tym ty tez jesteś bezrobotna bo nie pracujesz tylko jesteś niewolnikiem więc jakby ci to delikatnie powiedzieć wybór masz żaden a zatem jesteś dziffką kierownictwa i jako taka nie powinnaś sie wypowiadać jako reprezentantka pracowników niższego szczebla, których prawa są łamane. mówi ci to coś? łamią twoje prawa a ty mówisz, że to normalne. spróbuj to powtórzyć na głos przed lustrem a następnie wyobrazić sobie co będą robili z twoimi dziećmi jeżeli ty tego nie przerwiesz

Gość gość
i szukaj se później "sprawiedliwości" w sądzie... powodzenia i krzyżyk na drogę

Gość gość
jestem również na czarnej liście dwóch kołchozów a jeden mi wisi jakieś grosze. Nawet mi sie ni opłaca tam jeździc ale nie to żebym o nich zapomniał;)

Gość gość
to z czego żyjesz kozaku ? rodzice cie utrzymują żeś taki chojrak ? śmiech na sali

Gość gość
nie nie rodzice a jeżeli nawet by tak było to nie twoi więc to nie twoj interes.

Gość gość
są 2 wyjścia: 1: postawić się i zostać zwolnionym. 2:siedzieć cicho i jak ci plują w twarz to mówić że deszcz pada INNYCH WYJŚĆ NIE WIDZE

Gość gość
to co ? kradniesz ? dilujesz narkotykami ?

Gość gość
współczuje życia

Gość gość
" gość dziś to co ? kradniesz ? dilujesz narkotykami ? " xxx jeszcze jedna taka sugestia i potraktuje to jako próbe oczernienia mnie. To, że wystepuje przeciwko łamaniu praw pracownika w polsce nie czyni ze mnie przestępcy i dodatkowo cos mi sie wydaje, że nie jesteś szeregowym pracownikiem rossmana łajzo. prosze nie denerwuj mnie więcej bo mam w okolicy pare rossmanów a i uszkodzić kogoś bez świadków i konsekwencji też dam radę. więc kooorfa zamknij morde obozowa kapo bo a nóż widelec padnie na ciebie

Gość gość
przy okazji pozdrowienia dla cwela ze strykowskiego oddziału firmy sonoco, który mnie kiedyś zwolnił za to, ze nie dałem sie zgnoic ochronie. pamiętam o tobie:) c****j z tą robotą ale tego jak zostałem potraktowany wam cwele nie zapomne. gdyby nie monitoring to juz wtedy byś łaził z peeezdą na mordzie

Gość gośćlola
Ok dziekuje za rady. Jutro nie bede odbierac tel. a na piątek moze jakies zwolnienie wykombinuje...

Gość gość
oni sobie pozwalają bo wy jak psy sié zgadzacie

Gość gośćlola
Dlatego sie zwolnilam

Gość gość
nie przejmuj sie czasami trzeba czasu na wyrównanie rachunków ale przynajmniej jezeli chodzi o mnie to nieuniknione. w zasadzie to wola boska

Gość gość
zamkną Cie i po co Ci to ?

Gość gość
Nie tylko rossman tak robi. Stacje paliw Bp rowniez.

Gość gość
odkryliście ameryke...