Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zauważyłam że typ faceta jaki mnie nigdy nie zainteresował to facet misiowaty

Polecane posty

Gość gość

są tacy którzy mają taki misiowaty wygląd, twarze okrągłe, pyzy i wystające brzuchy wtedy niezależnie czy jest wysoki, średni czy niski wale mnie nie pociąga

Gość gość
Mnie też nie :/ odrzucają mnie tacy. To wstyd jak młody facet jest spasiony, nie chcę sobie go wyobrażać po 40stce, chodzące 200kilowe monstrum.

Gość gość
a ja lubie takich. oczywiscie nie grubych ale lekki brzuszek jest sexy. nie przepadam za to za kaloryferem na brzuchu i bicepsem jak stal ;)

Gość gość
To co opisujecie to nie jest typ misia. Tylko jakiegoś oblecha. Typ misia to faktycznie pyzate poliki, ale i masywniejsza sylwetka, a nie spasiona.

>>>a mnie tylko taki interesuje typ, misiowaty tzn duży<<< Taki jestem :). x Do usług :D :D :D.

Gość gość
Mnie też, ale zadbany misio :D

Gość gość
Bartosz Węglarczyk jest dla mnie takim typem misiowatym.

>>>Mnie też, ale zadbany misio<<< Ja to takie skrzyżowanie Karolaka z Dolphem Lundgrenen :D :D :D.

Gość gość
lubie takich misiow z szeroka klata, wysokich, z przyjemna buzia

Gość gość
Mmmmmm...brzmi ciekawie :)

Gość gość
Nieeeee.... Bartosz Węglarczyk to spaślak po prostu :P A tamten szczypiornista?? Co taki sławny się zrobił? On był taki pyzaty i duży :D

Gość gość
misio1 wczoraj >>>Mnie też, ale zadbany misio<<< Ja to takie skrzyżowanie Karolaka z Dolphem Lundgrenen x dalej się ośmieszasz

Gość gość
jest tu kto?

Gość misio lundgren 1
jestem :classic_cool:

>>>dalej się ośmieszasz<<< Oj Ty biedny :D, głupiutki :D, malutki :D, chudziutki :D, trzydziestoletni :D prawiczku :D na mamusi utrzymaniu :D, x jak Cię boli, że nigdy tak wyglądać nie będziesz :D :D :D.

Gość gość
O, a taki fajny temat był : (

Gość gość
nie jeden w wieku 20-27 wyglądał jak Ozyrys, a 10 lat później zamienił się w misiowatą bezkształtną parodie faceta

Gość gość
chodzi tylko o to że się ośmieszasz tym zachwalaniem siebie to jest śmieszne i żenujące

Gość gość
Mnie się typ misia kojarzy po prostu z wielkim facetem, może z kawałkiem brzuszka, ale nie wielką oponą i pyzatą twarzą. Dosłownie wyglądającego jak niedźwiedź - szeroki w barach, masywne ramiona, nogi...a ludzik michelina.

>>>chodzi tylko o to że się ośmieszasz tym zachwalaniem siebie to jest śmieszne i żenujące<<< Bo to ma być wesołe :D i śmieszne :D, x a żenująca jest tylko głupota osoby, która tego zrozumieć nie potrafi :(. x Nie uważam, by Karolak, albo Lundgren byli ideałami mężczyzny, czy aktora (szczególnie ten ostatni) i sam miałem dużo śmiechu :D, gdy pewne panie przyrównywały mnie do nich :).

Gość gość
pyzata twarz jest sexy ;)

Gość gość
To najlepszy typ faceta jaki może być. Oczywiście taki w granicach normy bo spaślaki 200kg to juz jest masakra ale tacy misiowaci są najlepsi , czuli, delikatni i mają fajne charaktery :) Tylko dbać o siebie musza.

Gość gość
"nie jeden w wieku 20-27 wyglądał jak Ozyrys, a 10 lat później zamienił się w misiowatą bezkształtną parodie faceta" kurczę, spotykałam się kiedyś z chłopakiem był szczupły, miał fajne włosy, męskie rysy - przystojny był, niestety dostałam kosza :P spotkałam go jakiś czas temu, długo go nie widziałam - w tej chwili przekroczył magiczną 30-tkę i ....nie poznałam go. Trochę nadwagi, byle jaka fryzura, buzia taka okrąglutka - rysy twarzy zupełnie mu się zmieniły. Spadł poniżej przeciętnej...chyba dobrze, ze mnie wtedy olał :P

Gość gość
Wy ciągle mylicie grubasa z typem sylwetki misia :P On nawet jak ma idealną wagę to wciąż wygląda szeroko :P