Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MISIO 1 to stary Zboczeniec MANIPULANT

Polecane posty

Gość gość

...

>>>Z manipulował Cie i zbalamucil ?<<< Chciałaby :D :D :D.

>>>No tak nie dla psa kiełbasa<<< Tak a'propos manipulowania :D, to pewna miła urzędniczka :), kłóciła się dzisiaj ze mną przez pół godziny :(. Twierdziła, że od prawie roku, ciągle nią manipuluję :D, tylko nie potrafiła podać ani jednego przykładu tej manipulacji :D. Pewnie następnym razem zarzuci mi, że to też wskutek mojej manipulacji :D :D :D.

Gość gość
urzędniczki są przeważnie tępymi zaprogramowanymi robotami

Gość gość
misio1,nie chciala Ci dosadnie dowalic:)

>>>urzędniczki są przeważnie tępymi zaprogramowanymi robotami<<< Ta ma doktorat w swojej dziedzinie i zarabia około stówy na godzinę :D. Stać ją na sprowadzenie z Mediolanu czegoś tam do ozdobienia ... buta :D :D :D.

Gość gość
>>>urzędniczki są przeważnie tępymi zaprogramowanymi robotami<<< Ta ma doktorat w swojej dziedzinie i zarabia około stówy na godzinę smiech.gif . Stać ją na sprowadzenie z Mediolanu czegoś tam do ozdobienia ... buta x mało mnie interesują twoje mokre sny :)

>>>mało mnie interesują twoje mokre sny<<< To po co ciągle piszesz :D ? Mi Twoja uwaga potrzebna do niczego nie jest :D, ale Ty bez mojej osoby, utracisz częściowo sens istnienia :D, TCHÓRZU piszący z gościa.