Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy taka dziewczyna nadaje się na partnerkę

Polecane posty

Gość gość

- ma niecałe 27 lat - z wykształcenia jest etnologiem, ale nigdy nie pracowała w zawodzie; chwyta się ciągle nowych prac dorywczych "byle tylko przeżyć i mieć na podróże" - ciągle by tylko podróżowała - autostopem zwykle - zadaje się z artystami i innymi oderwanymi od rzeczywistości osobami - żyje z dnia na dzień i w ogóle nie myśli o przyszłości - jest przy tym miła, mądra i wrażliwa, taka ludzka

Gość gość
Proszę o opinie. Zakochałem się w niej, jest wyjątkową osobą, ale przeraża mnie trochę jej lekkomyślność i brak stabilności.

Gość gość
chcesz kochac człowieka czy swoje plany względem człwoieka/ akoro jest prawdziwa i autentyczna, to wystarczy a życie chwila obecną jest dobre

Gość gość
jak nie zaryzykujesz to się nie dowiesz, czy jej urok minie:P

Gość gość
Jest dobrym i wrażliwym człowiekiem, ale żal mi jej trochę. Obawiam się, że źle skończy, jeśli będzie tak ciągle żyć chwilą.

Gość gość
Super. Podziwiam jej umiejętność bycia wolną i odwagę. -Ja bym w życiu do stopa nie wsiadła! Co jej nie zabije to wzmocni Pewnie jest silna Jednak ja bym tak żyć nie chciała więc odpowiedź znasz!

Gość gość
Też nie raz się zakochałam w kimś kto żył inaczej niż ja i nie wchodziłam w takie związki-jakoś żyje i nie tęsknię. A życie nagrodziło mi tą konsekwencję krzyżując mi drogi z kimś w kim również się zakochałam i kto zyje tak jak ja.

Gość gość
Odważna to jest na pewno i psychikę też ma silną. Taka z niej chłopczyca, więcej w niej faceta niż kobiety, ale i tak mi się podoba. Martwi mnie natomiast jej stosunek do życia. Pracuje na czarno, zarabia malutko, nie chce się przemęczać zbytnio, no i jeszcze w dodatku popala trawkę często...

Gość gość
Nie żebym był jakimś ideałem, też miałem okres, kiedy się musiałem wyszaleć, ale niedawno skończyłem 33 lata i spoważniałem. Obroniłem magistra, zrobiłem prawo jazdy, znalazłem lepszą pracę i dlatego ta dziewczyna wydaje mi się lekko niepoważna.

Gość gość
Na pewno życie z taką kobietą jest wyzwaniem. Trzeba być facetem z jajami żeby mu podołać.

Gość gość
stary romantyk, a mogę wiedziec kto wg ciebie nadaje się na żonę? co to tak własciwie wg ciebie znaczy?

Gość gość
Podróżować stopem można, ale jeśli ktoś żyje tylko tym i nie ma żadnych większych ambicji, to sorki, ale źle to o tej osobie świadczy. Dziewczyna jest w wieku, kiedy powinna dbać o karierę zawodową, a tymczasem widać, że wcale jej na tym nie zależy. Ja też lubię podróże, mam artystyczną duszę, ale mimo to jestem realistką i wiem, że trzeba poważnie myśleć o życiu.

Gość gość
trochę jest oderwana od rzeczywistości, jak Ci to przeszkadza to się w to nie pakuj. To nie będzie osoba z którą można coś zaplanować na następny tydzień, a co dopiero na następnych kilka lat.