Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

massacra

mucha wpadla mi do kawy :)

Polecane posty

Jeśli juz te sraluchy latają,pogoda jest przyjemna juz od kilku dni ,kwitną kwiaty ,bla bla bla to znaczy ze w końcu na dobre przyszła wiosna :)

Gość gość
Ale co z tą muchą ? Wrąbałaś ją ?

Witaj za dnia :) . x Ja mam na balkonie 4 gniazda jaskółek i żadna mucha nawet się nie zbliży :D :D :D. Ładnie "ćwierkają" i antymuszy firewall zapewniają :) :) :). x >>>Nie jadam nic po przebudzeniu<<< Kiedyś zaczynałem dzień od zmrożonej coli :).

Gość gość
Misio -nawet nie chcę Ci mówić jaki będziesz miał obs...murek jak się małe smrody wyklują ...

Hej misku :) u mnie jeszcze jaskółek nie widziałam :o dziwne nawet . To masz fajnie ,ja kiedyś miałam gniazdo gołębi w donicy ,2x w roku male ,było co obserwować :)

>>Misio -nawet nie chcę Ci mówić jaki będziesz miał obs...murek jak się małe smrody wyklują ...<<< Pod trzema jest plastikowy parapet, a lokatorzy czwartego trafiają w podłogę balkonu :), ścian mi jeszcze nigdy nie obrobiły :). Zresztą ptasie kupy, to doskonały nawóz naturalny :).

>>>Hej misku u mnie jeszcze jaskółek nie widziałam dziwne nawet .<<< Dziwne było w zeszłym roku. Najpierw w połowie września już odleciały, a potem... wróciły. Takiego numeru jeszcze nie widziałęm :). x >>>To masz fajnie ,ja kiedyś miałam gniazdo gołębi w donicy ,2x w roku male ,było co obserwować<<< Ja przeganiam gołębie i sroki, bo atakują młode jaskółki :(. Od czasu, gdy zobaczyłem gołębia, wyjadającego brzuszek jaskółki, przestałem patyczkować się z nimi.

>>>U was tez tak cieplutko?<<< Cieplutko nie bardzo :( x słonecznie BARDZO :) :) :).

Kurcze a u mnie od poniedziałku juz tak ciepło ze na słońcu nie idzie ustac w zapietej kurtce :)

Gość gość
U mnie słońce jak byk ale zimno ...

Wczoraj jeździłem dużo autem i temperatura nie przekraczała 15 stopni, ale gdy wsiadało się do wozu, to było już lekko czuć jego nagrzanie :).

Ja nawet nie wiem ile u mnie stopni ale nawet jak wiatr zawieje lekki to juz nie jest taki nieprzyjemny, dobrze bo mój stary chce palenie rzucić i mnie pewnie na balkon wywali z fajkami .

>>>mnie pewnie na balkon wywali z fajkami<<< I całkiem słusznie :D :D :D. x Jako człowiek, który rzucił palenie jako dwudziestoparolatek :), popieram w stu procentach :D :D :D. x Ja oduczyłem palić moje pracownice na zapleczu, gdy zacząłem tam palić cygara. Po miesiącu, same wywiesiły wielki zakaz palenia :D :D :D.

Gość gość
Daj foto krocza

>>>Daj foto krocza<<< Pierwsza gimnazjum skończyła zajęcia :(. x :D :D :D.

Gość gość
poka cycki szmato