Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chyba popełniłam błąd

Polecane posty

Gość gość

Chcąc zapomnieć o koledze, który mi się podoba od dłuższego czasu, a który nie jest mną zainteresowany, umówiłam się z facetem, którego poznałam na forum muzycznym. Na ogół takich rzeczy nie robię, ale tym razem stwierdziłam, że w sumie nic się nie stanie, jak spróbuję. No i teraz żałuję. Facet okazał się naprawdę sympatyczny, fajnie nam się rozmawiało i widać, że spodobałam mu się jako kobieta (teraz ciągle do mnie pisze i dzwoni), ale z mojej strony w ogóle nie zaiskrzyło. Cały czas myślę o tamtym. Jutro wybieram się na koncert, wiem, że ten, który mi się podoba też tam będzie (zapraszał mnie nawet) i chciałam się wtedy jakoś zbliżyć do niego, ale okazało się, że chłopak z forum też ma być, co więcej, już wypytuje, czy nie pójdę z nim. Kurcze, niepotrzebnie się z nim umówiłam wtedy...

Gość gość
Ktoś miał podobnie? Czy wg was jest sens kontynuować znajomość z tym facetem z neta?

Gość gość
Proszę odpowiedzieć...

Gość gość
może jak zobaczy cię w towarzystwie innego bardziej się tobą zainteresuje?

Gość gość
gdybyś chciała zapomnieć , to nie chodziłabys w miejsca w których On bywa , przynajmniej na czas zapominania , pewnie jednak liczysz , że a nuż zwróci na Ciebie uwagę. To załosne. Żeby zapomnieć trzeba się odciąć , starać się nie mysleć , wynajdując sobie zajęcie , spotykać się z innymi , nawet na stopie koleżenskiej. Uszanuj , że nie jest Tobą zainteresowany , trochę godności.

Gość gość
Gdzieś ciągle na to liczę. Nie narzucam się mu ani nic takiego, ale jeśli jest koncert i sam mnie zaprasza (jako koleżankę) to czemu mam nie spróbować go poderwać?

Gość gość
Nie badz manipulatorka, chcac zdobyc jednego wykorzystujac drugiego, jesli twoj urok nie potrafil zdzialac cudow na ,, ukochanym,, to jednak zrezygnuj, a chlopak z netu moze okazac sie twoim ksieciem z bajki daj mu szanse.

Gość gość
Bo sama stwierdziłaś , ze nie jest Toba zainteresowany. Bedziesz tak się miotała , żyła mrzonkami , a w tym czasie pojawi się ktoś naprawde fajny , a Ty nawet na niego nie spojrzysz. Jak się ockniesz to wszyscy fajni wokół , będą juz zajeci , a Ty na męza znajdziesz takiego , który bedzie beznadziejny , ale strach przed zostaniem stara panną zrobi swoje

Gość gość
Sama nie wiem... Może i jest sympatyczny, ułożony i na poziomie, ale obawiam się, że nie w moim typie. Niczym mnie nie zaintrygował, w dodatku zraził mnie tym, że zaproponował, że kupi mi bilet na pewien festiwal... Nie lubię, jak ktoś mi coś funduje, sama płacę za siebie. Wolę, jak facet nie jest taki uległy wobec kobiet i zna swoją wartość.

Gość gość
Mam brać pierwszego lepszego tylko dlatego, że się mną zainteresował?

Gość gość
Jedno jestbpewne nawet jak go zdobedziesz ze kiedys cie rzuci bo zainteresowanie z jego strony jest bardzo male u kobiet moze rosnac u facetow musi byc od samego poczatku wysokie inaczej bedzie to zwiazek z braku laku

Gość gość
Niemniej warto byłoby spróbować. Wolę już się rozczarować niż godzić się na związek z kimś, kto mnie w ogóle nie pociąga.

Gość gość
Dziewczyno, szanuj się i nie ganiaj za facetem, który Cię nie chce. Piszesz, że "chciałabyś spróbować go poderwać" - a może to facet powinien zabiegać o kobietę? Jak się Tobą zainteresuje z wielkiej łaski i braku innych opcji to i tek nic z tego będzie. Nie szkoda Ci czasu i energii? Co do tego kolesia z forum - sama musisz ocenić czy to "zapchajdziura" po tamtym, czy może szansa na coś fajnego. Wspólne zainteresowania to dużo. Ale to wiesz tylko Ty. ;)

Gość gość
Ale ja za nim nie ganiam. Ok, marzę o tym, żeby go zdobyć, ale na co dzień zachowuję się normalnie w stosunku do niego. Nawet się pewnie nie domyśla, że coś czuję, tak się kamufluję. Co do faceta z neta może być fajnym kolegą, ale tyle. Naprawdę mi się nie podoba jako mężczyzna. To, że jest sympatyczny, inteligentny i poukładany nie musi oznaczać, że automatycznie na niego polecę. Pewnie mnie ktoś zgnoi zaraz, że nie doceniam wartościowego chłopaka, ale czy byłoby fair z mojej strony, gdybym robiła mu nadzieję nic nie czując?

Gość gość
to ja z 14.39. "Ok, marzę o tym, żeby go zdobyć". To facet ma Cię zdobywać. Jak szukasz okazji, żeby go spotkać to właśnie za nim ganiasz. To czy znajomy z forum to szansa na coś fajnego - to tak jak pisałam wcześniej tylko Ty możesz ocenić. Ja z takim niepozornym jestem szczęśliwsza niż byłam z tymi teoretycznie fajniejszymi, za którymi jak głupia latałam, ale musiałam do tego dojrzeć. Więc podsumowując: tego pierwszego raczej odpuść, ten drugi - tylko Twoja ocena sytuacji ma znaczenie

Gość gość
Znowu rady daje jakaś królewna z drewna. Nie ważne kto kogo zdobywa, tylko czy potem są szczęśliwi. Głupie księżniczki powinny na zawsze pozostać samotne i czekać na "zdobywanie" do czterdziestki. A potem kot i żal za straconą młodością.

Gość gość
noo .. :) babska logika. facet ma ją w d***e ale ... to on ma ją zdobywać :D