Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

matowe włosy

Polecane posty

Gość gość

dlaczego włosy są suche, matowe i wypadają pomimo tego, że biorę witaminy, zdrowo się odżywiam, nie suszę/prostuję/kręcę włosów ? Generalnie nie robię nic co mogłoby im zaszkodzić..... ???

Gość gość
Też tam mam ...Może po zimie ,różnicy temperatur ( zimno-ciepło ) złego samopoczucia ,braku energii ? ....

Gość gość
Energii to mam aż nadto :D ciągle latam na fitness i zajęcia zumby. Po zimie z tego co wiem to włosy bardziej się elektryzują np. od czapek. Czapka jest też przyczyną przetłuszczających się włosów. Odkąd się przeprowadziłam czyli jakieś 4 miesiące temu ciężko mi je rozczesać po kąpieli i tak jak mówię są suche, szorstkie i matowe :/ a ja chciałam być piękna na wiosnę

Gość gość
Może kwestia zmiany wody, skoro mówisz o przeprowadzce?

Gość gość
Ale co z nią może być nie tak???

Gość gość
Jezeli dobrze sie odzywiasz, nie palisz papierosow, jestes aktywna fizycznie to stawiam na hormony tarczycy badz androgenowe. Moze zaczelas lysiec androgenowo?

Gość gość
Badałam się na tarczyce miesiąc temu, wyniki zadowalające- nie ma ani nadczynności ani niedoczynności. Badania zrobiłam zapobiegawczo bo moja mama ma nadczynność. No ale u mnie nic nie wykazało...

Gość gość
kupiłam tester twardości wody na allegro, zrobiłam i tak LALECZKA ma twardą wodę, co teraz?!?!?!?! :-(

Gość gość
Skontaktuj się z kimś kto zajmuje się uzdatnianiem wody. Na rynku są dostępne urządzenia zwalczające ten problem. Moja mama zamontowała w domu Denver 30 plus i już nie ma problemu z kamieniem w pralce, zmywarce, czajniku, na kabinie prysznicowej.