Marek Miszczak 0 Napisano Październik 1, 2020 Zgadzam się z Panią Marią w 100 %. Oprócz dobrej jakości jest też bardzo dobry kontakt z klientem. Zrobili wszystko to co sobie z żoną wymarzyliśmy i to w dość dogodnym i szybkim terminie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eliza104 0 Napisano Październik 13, 2020 w Homli są śliczne dekoracje. Ja powinnam mieć zakaz wchodzenia do tego sklepu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartek876 0 Napisano Październik 14, 2020 Prawdziwy Profesjonaliści z Efez sztukateria z pewnością udekorują Twój dom, wyjątkowymi zdobieniami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartek876 0 Napisano Październik 28, 2020 Popieram, Efez Sztukateria zadba o najpiękniejszą dekorację Waszego domu! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwaśna 0 Napisano Listopad 6, 2020 Ścianę pięknie udekoruje klinkier, szczególnie dobrej marki – polecam King Klinker, to coś, co zostaje na lata i cieszy oko dobrym wyglądem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adpal 0 Napisano Listopad 8, 2020 Wykończenie zawsze można podkreślić oświetleniem. My proponujemy takie, które wymienisz kiedy zechcesz- w sposób tradycyjny, świecami ozdobnymi. https://www.adpal.pl/swiece-ozdobne/ Naturalne światło daje niesamowity klimat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhiteIsBlack 0 Napisano Listopad 12, 2020 Jeśli chodzi o wykończenia to nie ma nikogo lepszego jak Panowie z Efez Sztukateria, zrobią wszystko tak jak było planowane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KociMilosnik 0 Napisano Listopad 25, 2020 Najpiękniejsze dekoracje sztukateryjne tylko z Efez Sztukateria! Mają prawdziwych fachowców i bardzo atrakcyjne ceny! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
90KAL_ina 0 Napisano Listopad 25, 2020 Dziewczyny szukam drewnianych dekoracji na choinkę i myślałam, że przy tym, ze przestawiamy się wszyscy na bardziej eko, będzie tego więcej, a tymczasem nic ładniego nie wpadło mi w oko. Pomożecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Milami 0 Napisano Listopad 29, 2020 Bardzo fajne dekoracje do domu i ogólnie rzeczy do wyposażenia są na Room99.pl Ja mam pościel i jestem mega zadowolona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartek876 0 Napisano Grudzień 21, 2020 Nie ma chyba lepszej firmy sztukatorskiej od Efezu, moje wykończenia w domu są naprawdę przepiękne! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bejka06 0 Napisano Grudzień 28, 2020 O tak, sztukaterie zawsze dodają każdemu wnetrzu elegancji i takiego smaczku. Ja jednak ostatnio wpadłam na https://slf24.pl/inne/pufy.html i zastanawiam się czy aby nie urozmaicić naszego salonu jedną z takich puf. Podoba mi sie jak zamiast tradycyjnego stolika postawiona jest właśnie duża pufa, która może być też świetną ozdobą wnetrza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Passae 0 Napisano Styczeń 15, 2021 Jak zależy ci na porządnym wykonaniu sztukaterii w Twoim domu to koniecznie postaw na Efez Sztukateria. Oni nie owijają w bawełnę i robią wszystko tak jak trzeba od A do Z. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VVerka 0 Napisano Styczeń 27, 2021 Sztukateria z Efezem to zawsze sztos!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2000 Napisano Luty 6, 2021 Fajna ściana w stylu "zrób to sam" : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GOsc gosc1 0 Napisano Luty 8, 2021 Akurat jak szukałem dla siebie mebli to skorzystałem ze sklepu Meble Partner i mam pozytywne spostrzeżenia co do tej oferty tam dostępnej. Wybór mebli jest bardzo dobry, w sprzedaży sporo propozycji, także jakieś dywany, mniejsze dodatki dekoracyjne więc też dobra okazja do tego, by nieco wnętrze odświeżyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniamadej 0 Napisano Luty 16, 2021 Jak ładne dekoracje to polecam kwiaty, we wspaniałych doniczkach. Jestem bardzo zadowolona ze sklepu Plants and Pots, dużo fajnych wzorów, dużo fajnych kwiatów. Jestem zadowolona z przesyłki, przychodzi wszystko na czas. Do tego zabezpieczone, wygląda bardzo efektownie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szurkarla 3 Napisano Kwiecień 16, 2021 Dodatki polecam w homla i na homebook oraz pepco, kik i deallz . niezle ceny i duzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czeslawa Zawadzka 0 Napisano Maj 12, 2021 moim zdaniem fajna lampka może być ładnym dodatkiem zobacz sobie ofertę Azzardo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach