Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie po drodze nam do siebie...nasze drogi się rozchodza...to koniec bajki :(

Polecane posty

Gość gość

Tak bardzo mi zal, tak ciezko na duchu i serce krwawi... ;( Szaleje za Toba choc wiem, ze nigdy nie będziemy razem kochanie...przykro mi...wybacz i zapomnij :(

Gość gość
wojna nas zblizy słońce ty moja zaćmione:)

Gość gość
Nigdy nie będziemy razem. Nic nas nie polaczy za zycia...smierc nas polaczy, spotkamy sie w niebie... nigdy o Tobie nie zapomne skarbie...nna zawsze w moim sercu :* :(

Gość gośćłezka
Ale bujdy,jak sie czegoś bardzo chce to wszystko jest możliwe.

Gość gość
Nie jesli dwoje ludzi podzieliły tysiące kilometrów...

Gość gość
podszyw

Gość gośćłezka
tysiace kilometrów??,jakto?

Gość gość
Wyjechal do pracy...postanowil sie tam urzadzic...i bardzo chce bym tez wwyjechala. Ale ja nie mogę i nie chce... :( nie wazne, wszystko skonczone..

Gość gość
Za 2 tygodnie odbedzie sie ostatnia rozmowa...nnajtrudniejsza z wszystkich :( po niej bede juz tylko plakac...serce mi peknie ;(

Gość gośćłezka
dlaczego nie chcesz,i dlaczego nie możesz?Co to za praca?

Gość gość
Nie moge bo moj kochany synek ma tutaj ojca, ktorego kocha...nnie chce bo mam wspaniala rodzine, wieloletnich przyjaciol na dobre i zle. Prace i w miarę dobre zycie...ale najważniejsze jest moje dziecko. Nie moge tak go skrzywdzic ; ( nie moge...dlatego bede cierpiec...tak to jest, ze jak się czegoś bardzo chce to nic z tego nie wyjdzie :( Eh żegnaj kochanie moje...

Gość gość
ale czemu akurat za dwa tygodnie?

Gość gość
ile synek ma lat? . Walcz o miłosc,i zasatanow sié ze dziecko kiedyś bedzie wolało widzieć uśmiechniętą mamę a nie smutną.Daleko musielbyscie leciec,czy jechać?.

Gość gość
Bo za 2 tygodnie zjezdza do pl... nie bede szczesliwa z dala od rodziny :( On może smialo tu wracać, ale zachlysnal sie... a tyle chcialam mu dac... :( Odplywam do krainy snow... dzieli nas 1200 km okolo..

Gość gośćłezka
hmm,fajnie masz chdziaż kochającą rodzinę,mnie to jedynie dwójka moich dzieci kocha i nikt pozatym.Kochaj maluszka.

Gość gość
Nie krzywdz dziecka. Nie zabieraj mu kochającej rodziny i ojca. Pamietaj, ze ten facet jaki by nie byl dobry ojca mu nie zastąpi !

Gość gość
Nigdy nie pojechałambym za facetem, który decyzje podjal samodzielnie ! Zapytal wogole czy Ty chcesz jechać? ?!! Jeśli nie to wiedz, ze nie liczy się z Toba ani trochę ! On chce wyjechac a Ty masz jechac z nim bo on tak chcce ? Oszalalas ?! :/ daj spokoj. Zapomnij o nim. Jak przyjedzie powiedz mu krotko albo wraca do was albo to koniec...poboli i przestanie. Jeszcze znajdziesz milosc ! Powodzenia !!

Gość gość
Popieram poprzedniczki. Stawiaj mu warunki ! Kobieto szanuj sie. Powiedz mu co czujesz. Prawde. Ze nie wyjedziesz za żadne skarby swiata. Z reszta co byś tam miala robic ? Wyjazd z dzieckiem to nie takie proste rzeczy !

Gość gość
my na pewno nie spotkamy się w niebie :P,już gdzie indziej mamy zarezerwowane miejsce :P !!!!w sumie i ok,bo tak będą sami ciekawi ludzie,no i lubię jak jest ciepło:P