Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyny co ile dni myjecie włosy?

Polecane posty

Gość gość
wytłumaczcie mi, dlaczego kogoś, kto robi inaczej od was, nazywacie od razu brudasami, i co się stanie, gdy włosy nie będą myte codziennie? pojawi się na nich błoto, wszy czy coś jeszcze innego? proszę o odpowiedź jak wyglądają wg was włosy niemyte codziennie. x a to sie stanie że od częstego mycia zrobiło mi sie z włosów siano, a wcale nie mam ich zniszczonych im rzadziej myje tym mam lepsze włosy

Gość gość
12:54 a wybacz, zle przeczytałam :D no tak, włosy to przecież nie ciało że trzeba je myć codziennie, ja mam w dodatku falowane włosy to tymbardziej codziennie mycie je wysusza

autorka topike :))szampony z firmy "Balea"tylko ziolowe,sa nieperfumowane na bazie naturalnej:)

Gość gość
Co 2 dni.

Gość gość
Ja myje włosy codziennie z prostej przyczyny. Po całym dniu na laboratorium na uczelni nie ma siły, żeby nie przesiąknęły zapachem tych wszystkich związków. Ja tego nie czuję bo codziennie wdycham te smrody i mam obniżoną percepcję zapachów, ale od współlokatorki już nie raz usłyszałam, że pachnę laborkami mimo, że zmieniłam ciuchy.

Gość gość Delikatna
Myje codziennie.Mam dlugie ale uzywam dość sporo lakieru wiec na drugi dzień są juz w mało ciekawym stanie .Poza tym uzywam prostownicy a to wymaga codziennego mycia.Dobrze sie czuje jak świeżo wyglądam i wlosy mi sie ukladaja.

Gość gość
Jak nic z nimi nie robię to myję co drugi lub trzeci dzień ale jak je trwale podnoszę od skóry to wówczas myję raz na tydzień. Włosy mam do pasa i gdybym je myła tak często to pewnie nie byłyby takie ładne, poza tym jak włos nie przykleja się do skóry głowy i ta ma swobodny dostęp do powietrza to włos się nie tłuści a zatem mycie ich codziennie jest pozbawione sensu.

Gość gość
tak naprawdę gdybyście przestały włosy myć całkowicie to kompletnie przestałyby się prztłuszczać. Mycie głowy raz czy dwa razy w tygodniu, zwłaszcza dla ludzi z łupieżem i bardzo suchymi włosami jest wskazane. x Próbowałam myć co 3 dzień i nie ma mowy, włosy wyglądały jak niemyte od wieków. Wróciłam do codziennego i jest ok.

Gość gość
Ja myję co 5 dni. Czasem jak nigdzie nie wychodzę to nawet raz na tydzień i nie wyglądają źle. Włosy mi się przetłuszczają w bardzo małym stopniu.

Gość gość
myciem codziennym doprowadzilam skore glowy do lojotoku. teraz jestem w procesie odstawiania i kuracji wiec myje wlosy co 3dzien (na poczatku kuracji co 2 dni). efekt przez pierwsze 2 msc byl fatalny ale teraz wlosy sa silne i wracaja do normy. ale apropo pytania mysle,ze mycie 3 razy w tyg jest wystarczajace,o ile nie faszerujemy wlosow piankami,lakierami,zelami i innymi syfami

Gość gość
a myjesz cipke?

Gość gość
"No cóż są ludzie, którzy o siebie dbają i tacy, którzy nie mają czasu na dbanie o siebie a na siedzenie na kafe czas znajdują." - na kafe czas można znaleźć na przystanku, w tramwaju czy też podczas nudnego wykładu :p Włosów w tym czasie nie mam mozliwości umyć :p

Gość gość
gość dziś P.S. Doczytaj też o omamach węchowych. Matole X Jak na razie jedynym matołem tutaj jesteś Ty smiech.gif i raczej nie tylko ja tak sądzę smiech.gif Chociaż matoł to w twoim przypadku i tak łagodne określenie xx Hehe, ignorantka nadrabia chamstwem :P Bez odbioru.

Gość gość
2 razy w tygodniu

Gość gość
Brudaski